ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Νίνης

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Νίνης
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης αποχώρησε από την προπόνηση της Εθνικής με πρόβλημα στον αριστερό ώμο, ωστόσο δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Παίρνει χρόνο συμμετοχής ο Σηφάκης

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε την Τρίτη (29/5) την προετοιμασία της η Εθνική μας ομάδα στην Αυστρία, ωστόσο επεφύλασσε ένα απρόοπτο στον Φερνάντο Σάντος.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Νίνης ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της Εθνικής και διαπιστώθηκε πως υπέστη μυικό σπασμό στην αριστερή ωμοπλάτη.

Η κατάστασή του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, ωστόσο θα εξεταστεί εκ νέου το βράδυ της Τρίτης (29/5) από το ιατρικό επιτελείο για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Παίρνει χρόνο ο Σηφάκης

Όσον αφορά τα πλάνα του Φερνάντο Σάντος ενόψει του φιλικού αγώνα με την Αρμενία (31/5), ο Πορτογάλος έδειξε κάποια πράγματα στην προπόνηση της Τρίτης (29/5).

Έτσι, ο Σηφάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια για να πάρει χρόνο συμμετοχής, ο Παπασταθόπουλος δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά με τους Αβραάμ και Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Κατσουράνης, Καραγκούνης και Μανιάτης θα είναι στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση ο Φορτούνης (αριστερά), ο Σαμαράς στην θέση του Νίνη δεξιά και ο Σαλπιγγίδης στην κορυφή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ