ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αναστόπουλος: "Δεν μπορούμε να απαξιώνουμε τον Ρανιέρι"

Αναστόπουλος: "Δεν μπορούμε να απαξιώνουμε τον Ρανιέρι"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος κατέθεσε την άποψή του για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με τη Ρουμανία και είπε ακόμα πως δεν πρέπει να υπάρχει απαξίωση για τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

Με καλά λόγια για τον Κλάουντιο Ρανιέρι μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Έλληνας προπονητής είπε πως δεν πρέπει να υπάρχει απαξίωση για τον Ιτακλό κόουτς παρά τα λάθη του, ενώ κατέθεσε και την άποψή του για διάφορα θέματα που σχετίζονται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Έλληνας προπονητής, μίλησε για:

-το παιχνίδι Ελλάδα-Ρουμανία για τα προκριματικά του EURO 2016: «Έγινε ένα κακό παιχνίδι και δεν παίξαμε καλά. Αλλά ως εκεί. Δεν μπορούμε να απαξιώνουμε ένα τόσο σπουδαίο προπονητή. Έκανε λάθος. Κάποιοι παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα και η ομάδα δεν λειτούργησε όπως έπρεπε. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα περάσουμε στην τελική φάση».

-την συμμετοχή των Σαμαρά και Μήτρογλου: «Αν δεν έπαιζαν, θα λέγαμε γιατί δεν έπαιξαν. Ας μην κάνουμε τους έξυπνους. Ο Ρανιέρι σκέφτηκε πως επειδή αυτοί οι παίκτες έχουν εμπειρία θα μπορούσαν να βοηθήσουν».

-το στιλ ποδοσφαίρου που θέλει να ‘περάσει’ ο Κλαούντιο Ρανιέρι: «Έτσι παίξαμε και με την Κολομβία και δεχτήκαμε τρία γκολ. Ο Ρανιέρι σκέφτηκε πως μπορούμε να αλλάξουμε το στιλ που καθιέρωσε ο Ρεχάγκελ και συνέχισε ο Σάντος. Αυτό το στιλ παιχνιδιού όμως είχε επιτυχία. Το ματς με τη Ρουμανία ήταν άσχημο. Χάσαμε δίκαια, αλλά, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα και ας μην φέρνουμε την καταστροφή».

-το ντεμπούτο των Μάνταλου και Διαμαντάκου: «Μπήκαν κατευθείαν στα βαθιά. Ο Σάντος έβαζε νέους παίκτες, αλλά όταν οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μάνταλο πιστεύω πως είναι εξελίξιμος και καλός, αλλά δεν έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα, όπως θα πρέπει να έχει ο επιτελικός μέσος».

-την υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2016: «Χάθηκε μια μάχη, αλλά δεν χάθηκε ο πόλεμος. Δεν ήρθε η καταστροφή και δεν πρέπει να κάνουμε κακόβουλη κριτική. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό για να κρίνουμε τους νεαρούς παίκτες».

-το αν προλαβαίνει ο Μήτρογλου να σπάσει το ρεκόρ του ίδιου (σ.σ. πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας): «Τα ρεκόρ γίνονται για να καταρρίπτονται. Ο Μήτρογλου πριν από τον τραυματισμό του ήταν φανταστικός. Θα χρειαστεί όμως χρόνο προσαρμογής για να αποδώσει τόσο στην Εθνική ομάδα, όσο και στον Ολυμπιακό».

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ