ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανανέωσε με Σάντος η Εθνική Ελλάδας

Ανανέωσε με Σάντος η Εθνική Ελλάδας
INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φερνάντο Σάντος για την επόμενη διετία "δένοντας" έτσι τον Πορτογάλο τεχνικό στον πάγκο μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Αύξηση 45% στις απολαβές του

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν απόλυτα πετυχημένος στο ξεκίνημα της θητείας του στην Εθνική Ελλάδας αφού κατάφερε να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα τελικά του Euro 2012 (1η θέση στα προκριματικά) και το γεγονός αυτό "εξαργυρώθηκε" από τον έμπειρο τεχνικό με ένα νέο συμβόλαιο.

Η διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έχει μείνει μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένη από τη συνεργασία της μαζί του και έτσι ο Σοφοκλης Πιλάβιος του έκανε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας η οποία έγινε τελικά αποδεκτή από τον προπονητή.

Αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στα χέρια του τα ηνία της "γαλανόλευκης" μέχρι το καλοκαίρι του 2014 και θα επιδιώξει να κάνει το "2 στα 2" όσον αφορά σε προκρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, παίρνοντας το εισιτήριο για τα γήπεδα της Βραζιλίας που θα φιλοξενηθεί σε 2 χρόνια από τώρα η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε την επέκταση της συνεργασίας με τον κ. Φερνάντο Σάντος για επιπλέον δύο χρόνια".

Αύξηση 45% στις απολαβές του

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φερνάντο Σάντος πήρε αύξηση στις απολαβές του κατά 45%. Έτσι ο προπονητής της Εθνικής μας από 450.000 θα πάρει 650.000.

Επίσης θα υπάρξει και κάποιο πριμ για την πρόκριση στο Μουντιάλ, όπως το πριμ της πρόκρισης του Euro 2012 που ήταν 250.000 ευρώ.

Υπήρχαν κάποιες αντιδράσεις από μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ για την αύξηση στον Ομοσπονδιακό τεχνικός ωστόσο κάμφθηκαν και η ανανέωση προχώρησε κανονικά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ