ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αμφίβολος ο Σταφυλίδης για το ματς με το Μάλι

Αμφίβολος ο Σταφυλίδης για το ματς με το Μάλι
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα (24/6) θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κώστα Σταφυλίδη στο ματς με το Μάλι, καθώς υπέστη διάστρεμμα κόντρα στο Μεξικό. Ενοχλήσεις και ο Λυκογιάννης. Προβληματίζουν οι υψηλές θερμοκρασίες την ελληνική αποστολή

Πρόβλημα με τον Κώστα Σταφυλίδη φαίνεται πως προέκυψε στην Εθνική μας ομάδα των Νέων μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας του Μουντιάλ με αντίπαλο το Μεξικό.

Ο αρχηγός της "γαλανόλευκης" αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο (υπέστη ένα μικρό διάστρεμμα) και η συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης (25/6) κόντρα στο Μάλι θα ξεκαθαρίσει ουσιαστικά στην προπόνηση της Δευτέρας (24/6).

Επίσης, μικροενοχλήσεις αισθάνθηκε την Κυριακή (23/6) και ο Μπάμπης Λυκογιάννης (δεξιό αστράγαλο), οι οποίες ωστόσο δεν είναι ανησυχητικές και αναμένεται να είναι στην διάθεση του Κώστα Τσάνα για την αναμέτρηση με την Αφρικανική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που δεν έπαιξαν κόντρα στο Μεξικό έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο και κανονική προπόνηση, ενώ όσοι αγωνίστηκαν το Σάββατο (22/6) έκαναν αποθεραπεία.

Την Δευτέρα (24/6) το μεσημέρι (15.00) ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Τσάνας θα δώσει συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με το Μάλι, ωστόσο δεν έχει καθοριστεί ακόμη τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση.

Ο λόγος είναι οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη του Γκαζιαντέπ και προκαλούν πονοκέφαλο στην ελληνική αποστολή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ