ΕΠΟ

Τζώρτζογλου: "Ο Σαββίδης με έπεισε. Κάποιοι άλλοι όχι"

Τζώρτζογλου: "Ο Σαββίδης με έπεισε. Κάποιοι άλλοι όχι"

Για την συγκέντρωση στο "Μακεδονία Παλλάς" μίλησε ο Νίκος Τζώρτζογλου και εξέφρασε την δυσπιστία του για ορισμένα πράγματα, λέγοντας πάντως ότι πείστηκε από τον Ιβάν Σαββίδη. Διαβάστε όσα ανέφερε.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM" για τη συγκέντρωση των ενώσεων στο "Μακεδονία Παλλάς" και μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Είναι μεγάλο νούμερο το 32 των Ενώσεων. Όμως δεν πείθομαι από κάποια πράγματα. Σίγουρα αυτό που μετράει είναι ότι αυτό το ποδόσφαιρο δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι κάτι άθλιο, ένα μόρφωμα. Αυτές οι ενώσεις θέλουν να το αποβάλλουν.

Ναι μεν δε θέλουμε το σημερινό ποδόσφαιρο, αλλά περιμένω να έχω προτάσεις για την επόμενη μέρα. Τι κάνουμε; Απλά αλλάζουμε τα πρόσωπα ή τη φιλοσοφία; Πρέπει να αλλάξουμε αρχές. Θέλουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Ας κάτσουμε κάτω, να δουλέψουμε όλοι γι’ αυτό.

Θέλω οι ενώσεις μαζί με τους μεγάλους, αποφασίσουμε να κάνουμε μια συγκέντρωση να καλέσουμε τους 4 μεγάλους, που δεσμεύτηκαν να έρθουν και να καλέσουμε και τον κύριο Μαρινάκη. Να τα βάλουμε κάτω και να πούμε ότι αυτό το ποδόσφαιρο που ζούμε είναι βρώμικο. Πρέπει να δεσμευτούμε και για το εκλογικό σύστημα.

Ο Σαββίδης με έπεισε. Κάποιοι άλλοι όχι. Θα πρέπει να πεισθώ ότι πράγματι θέλουμε ισονομία. Το να είναι μόνο ένα Μέσο ενημέρωσης στη συγκέντρωση, δε με πείθει για ισονομία.

Το παρελθόν κάποιων ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό δεν μου αρέσει. Το παρελθόν τους, δε με πείθει ότι θέλουν κάθαρση. Δεν εννοώ τον κύριο Μελισσανίδη".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ