ΕΠΟ

Θυμήθηκε ότι... ξέχασε ο παρατηρητής

Θυμήθηκε ότι... ξέχασε ο παρατηρητής
Παναχαϊκή Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Ο παρατηρητής της αναμέτρησης Παναχαΐκή - Ολυμπιακός έστειλε συμπληρωματική έκθεση επτά μέρες μετά τα συμβάντα που βγάζει λάδι τις δυο ομάδες, προκαλώντας την έκπληξη του προέδρου της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας διεκόπη λίγο πριν το τέλος και πλέον οι Πατρινοί κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία.

Στην ίδια αναμέτρηση είχαμε εκτεταμένα επεισόδια στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον παρατηρητή αγώνα να αναφέρει πως οπαδοί και των δυο ομάδων συνεπλάκησαν.

Επτά ημέρες αργότερα ωστόσο ο κ. Πανγιώτης Παπαχρήστος έστειλε συμπληρωματική έκθεση, στην οποία βγάζει λάδι τις δυο ομάδες. Από εκεί που αναφερόταν σε οπαδούς της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού, τώρα κάνει λόγο για οπαδούς δίχως διακριτικά.

Η έκθεση εστάλη την ίδια μέρα που κλήθηκαν σε απολογία οι δυο ΠΑΕ προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της πειθαρχικής επιτροπής ο οποίος σχολίασε την κατάσταση λέγοντας: "Μετά από επτά μέρες θυμήθηκε να την στείλει;".

Σύμφωνα με το Goal News ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Θόδωρος Γιαννίκος, απάντησε: "Το φύλλο αγώνα και η έκθεση του παρατηρητή δεν χωρούν αμφισβήτηση", με τον πρόεδρο της επιτροπής να απαντά: "Αμφισβητώ την συμπληρωματική έκθεση".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ