ΕΠΟ

Θορυβημένοι στην ΕΠΟ με την επίθεση στον Ζωγράφο

Θορυβημένοι στην ΕΠΟ με την επίθεση στον Ζωγράφο
INTIME SPORTS

Το ΔΣ της ΕΠΟ αποφάσισε να συνεδριάσει εκτάκτως με αφορμή την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος στον Κολωνό.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το βράδυ της Πέμπτης (13/11) στον Κολωνό.

Δύο άγνωστοι που είχαν στήσει καρτέρι με μηχανή τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε πως σε πρώτη φάση υποφέρει από μια διάσειση.

Θορυβημένοι στην ΕΠΟ με το συμβάν, αποφάσισαν να συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ το απόγευμα της Παρασκευής (14/11), προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις που θα αφορούν την ασφάλεια των ανθρώπων της ΚΕΔ και της Ομοσπονδίας.

"Για ένα χιλιοστό γλίτωσε το μοιραίο"

Ο πρώην διαιτητής και συγγενής του Χριστόφορου Ζωγράφου, Κώστας Ακρίδας, μίλησε στον Sentra 103,3 για την δολοφονική επίθεση:

«Ευτυχώς είναι καλά. Δέχτηκε πολλά χτυπήματα, λιποθύμησε, φώναξε βοήθεια... Δέχτηκε χτυπήματα με σιδηρολοστό στα πόδια, στο χέρι, που υπέστη και κάταγμα και θα κάνει επέμβαση και στο κεφάλι, που για ένα χιλιοστό γλίτωσε το μοιραίο. Δόξα τω Θεώ είναι ζωντανός! Είναι δολοφονικό το χτύπημα.

Είμαι σοκαρισμένος. Δεν είχε γίνει τίποτα. Δεν είχε προκαλέσει. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το βρώμικο μυαλό που σκέφτηκε αυτή την κατάσταση, μόνο αυτός ξέρει γιατί το έκανε και ποιο μήνυμα ήθελε να στείλει».

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ