ΕΠΟ

Την Πέμπτη (3/11) συνεδριάζει η Επιτροπή Εξομάλυνσης

Την Πέμπτη (3/11) συνεδριάζει η Επιτροπή Εξομάλυνσης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Πέμπτη (3/11) θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εξομάλυνσης και ο Γιώργος Μπίκας θα πάρει τις πρώτες αποφάσεις για τη διαιτησία, ορίζοντας μάλιστα τον ρέφερι για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Την Πέμπτη (3/11) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης, έστω και αν τα έξι μέλη που την απαρτίζουν, έχουν αναλάβει ήδη δράση από το Σάββατο (30/10), όταν έγινε και η παρουσίασή τους. Πάντως, βάσει προγραμματισμού, θα συναντώνται κάθε 7-10 μέρες.

Αναφορικά με τον υπεύθυνο διαιτησίας, Γιώργο Μπίκα, βρίσκεται στη Μαδρίτη, καθώς έχει οριστεί παρατηρητής της UEFA στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Ροστόφ για τη φάση των ομίλων του Champions League. Όταν επιστρέψει στην χώρα μας, θα συναντηθεί με τους Γιάννη Τσαχειλίδη και Δημήτρη Καλύβα και θα πάρουν τις πρώτες αποφάσεις για τη διαιτησία.

Πολλές αλλαγές δεν θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική και αυτές θα δρομολογηθούν μετά την 15θήμερη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, όπου θα υπάρχει περισσότερος χρόνος. Πάντως, αναμένεται με ενδιαφέρον η επιλογή για το διαιτητή του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (6/11) στο Φάληρο για την 10η αγωνιστική.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ