ΕΠΟ

Τεστ υπό την εποπτεία του Περέιρα για τους διαιτητές

Τεστ υπό την εποπτεία του Περέιρα για τους διαιτητές

Ο νέος πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας Μανουέλ ντε Μέλο Περέιρα δίνει το παρών στα τεστ αξιολόγησης που περνούν οι υποψήφιοι διαιτητές 1ης και 2ης κατηγορίας στη Θεσσαλονίκη.

Μια πρώτη εικόνα για τους Έλληνες διαιτητές έχει την ευκαιρία να πάρει ο νέος πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας Μανουέλ ντε Μέλο Περέιρα καθώς ο Πορτογάλος με το που ήρθε στην Αθήνα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στα τεστ αξιολόγησης.

Εκεί μάλιστα είχε συνομιλία και με τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη και φυσικά τον Κύρο Βασσάς με σκοπό να εκπονηθεί το πλάνο δράσης. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ ανέφερε:

"Την ευκαιρία νασχηματίσει μια πρώτηεικόναγια τη φυσική κατάσταση και τις αγωνιστικές δυνατότητες των υποψήφιων διαιτητών και βοηθών διαιτητών της 1ης και 2ης Κατηγορίας έχει ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μάνουελ ντε Μέλο Περέιρα στα τεστ που άρχισαν σήμερα στην Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνονται την προσεχή Κυριακή στην Αθήνα.

Ο κ.Περέιρα έφτασε χτες στην Ελλάδα και μετέβη απευθείας στην Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιούνται οι αγωνιστικές δοκιμασίες των διαιτητών και βοηθών διαιτητών 1ης και 2ης κατηγορίας. Τα τεστ πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη σε ό,τι αφορά την Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 4-6 Αυγούστου στη Νέα Ιωνία.

Ο Πορτογάλος επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας είχε τις πρώτες επαφές με τους συνεργάτες του στην ΚΕΔ κ. Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Καλύβα, όπως και με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης διαιτησίας Κύρο Βασσάρα. Σκοπός αυτής της πρώτης συνεργασίας όλων των αρμοδίων είναι να εκπονηθεί το πλάνο δράσης υπό την καθοδήγησή του κ.Περέιρα με στόχο την πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας.

Στη διαδικασία προεπιλογής μετέχουν συνολικά 110 διαιτητές και 190 βοηθοί διαιτητές".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ