ΕΠΟ

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΠΟ για την προκήρυξη εκλογών

Συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΠΟ για την προκήρυξη εκλογών

Με θέμα συζήτησης την προκήρυξη των εκλογών για την προεδρία της ΕΠΟ, συνεδριάζει το μεσημέρι της Τρίτης το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Με βασικό θέμα συζήτησης και πιθανότατα μοναδικό την προκήρυξη εκλογών για την ηγεσία της ΕΠΟ, θα συνεδριάσει σήμερα το μεσημέρι το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, όπου θα παρθούν όλες οι αναγκαίες αποφάσεις.

Η εκλογή νέου προέδρου πρέπει να γίνει το λιγότερο 20 μέρες μετά το Δ.Σ. και το αργότερα σε ένα μήνα. Όπερ σημαίνει ότι μέσα στον Γενάρη θα υπάρχει οπωσδήποτε αλλαγή σκυτάλης και θα έχει αναλάβει ο διάδοχος του Γιώργου Σαρρή.

Το πιθανότερο είναι πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν πριν τις βουλευτικές που είναι προγραμματισμένες για τις 25 Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία που θα μπορεί κάποιος να θέσει υποψηφιότητα.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξει και ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Βέβαια, ο πρώτος θα πρέπει να παραιτηθεί από την προεδρία της ΚΕΔ, την οποία κατέχει τους τελευταίους μήνες.

Οι 56 ΕΠΣ θα βγάλουν το νέο πρόεδρο, ο οποίος θα έχει θητεία μέχρι τον φθινόπωρο του 2016, όταν και θα γίνουν οι προγραμματισμένες εκλογές για όλο το Δ.Σ. Μέχρι τότε ήταν η θητεία του Γιώργου Σαρρή, ο οποίος παραιτήθηκε και ο άνθρωπος που θα πάρει την θέση, θα είναι για λιγότερο από δυο χρόνια πρόεδρος, εκτός αν θέσει εκ νέου υποψηφιότητα και ανανεώσει την θητεία του.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ