ΕΠΟ

Συνάντηση Γκιρτζίκη με εκπροσώπους έξι Ενώσεων

Συνάντηση Γκιρτζίκη με εκπροσώπους έξι Ενώσεων
Γκιρτζίκης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος διεκδικεί την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές τον φθινόπωρο του 2016, οργώνει την Ελλάδα και συναντάται με εκπροσώπους Ενώσεων. Σήμερα (27/12), συναντήθηκε στην Καβάλα με έξι εκπροσώπους Ενώσεων.

Μπορεί να μην έχουμε μπει ακόμη στο 2016, που είναι χρονιά εκλογών για την ΕΠΟ, αλλά ο νυν πρόεδρος, Γιώργος Γκιρτζίκης, που από τη Ρόδο ανακοίνωσε πρόσφατα την απόφαση του να είναι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία, οργώνει την Ελλάδα και συναντάται με εκπροσώπους Ενώσεων.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα σήμερα το απόγευμα (27/12, συνομίλησε με εκπροσώπους έξι Ενώσεων από τη Μακεδονία και τη Θράκη. Πιο συγκεκριμένα συναντήθηκε με τους Προέδρους των ΕΠΣ Έβρου, Θράκης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Μάλιστα, στη συνάντηση είχε κληθεί και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, ο οποίος δεν παρέστη τελικά λόγω αδιαθεσίας. Το κλίμα στη συνάντηση, ήταν πολύ θερμό, αντηλλάγησαν απόψεις για τις κινήσεις της Ομοσπονδίας το επόμενο χρονικό διάστημα και οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να τα λένε συχνά.

Στις 7 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα βρεθεί στο Ρέθυμνο, προσκεκλημένος από την ΕΠΣ Ρεθύμνου. Από 'κει και πέρα, θα ακολουθήσουν ταξίδια και συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ