ΕΠΟ

Συμφωνία για Παιανία

Συμφωνία για Παιανία

Η ΕΠΟ και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έδωσαν τα χέρια για την χρησιμοποίηση της Παιανίας ως προπονητικό κέντρο των εθνικών ομάδων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το "GOAL" η ΕΠΟ συμφώνησε με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας τις οποίες θα αγοράσει προκειμένου να στεγάσει εκεί το αθλητικό κέντρο των εθνικών ομάδων που τώρα στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το κόστος της συμφωνίας θα φθάσει τα 11 εκατομμύρια ευρώ, ποσό αρκετά μειωμένο σε σχέση με τις αρχικές απαιτήσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη που ζητούσε τα διπλάσια.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με την ομοσπονδία να δίνει ως προκαταβολή το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις σε βάθος χρόνου.

Η ΕΠΟ θα βρει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων από την ΦΙΦΑ και με αυτό τον τρόπο τελειώνει ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια που είχε να λύσει η ΕΠΟ αφού οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά είναι προς... πώληση από την πολιτεία μαζί με το "φιλέτο" του Ελληνικού.

Οι εγκαταστάσεις θα μετονομαστούν σε "Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων" και στις προθέσεις της ΕΠΟ είναι να διεξαχθεί ένα μέρος της προετοιμασίας της Εθνικής ενόψει του Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι εφόσον προκριθεί η Εθνική μας.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ