ΕΠΟ

Στην Βουλή η Επιτροπή Εξομάλυνσης!

Στην Βουλή η Επιτροπή Εξομάλυνσης!
Βουλή

Επίκαιρη ερώτηση της Άννας Καραμανλή για την Διοικούσα Επιτροπή και τις εκλογές στην ΕΠΟ προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για το έργο της Επιτροπής Εξομάλυνσης στην ΕΠΟ, κατέθεσε στην Βουλή και θα συζητηθεί την Δευτέρα 6/2, η Βουλευτής Β΄ Αθηνών και υπεύθυνη του τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή.

"Στις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, όπως τονίζει στην ερώτησή της η κ. Καραμανλή, αποφεύγει να προσδιορίσει χρονικά τη λήξη της θητείας της Επιτροπής, ενώ παράλληλα δηλώνει τις προθέσεις του για αλλαγές σε ζητήματα του ποδοσφαίρου, όπως η διαιτησία, χωρίς να ξεκαθαρίζει αν αποτελούν κυβερνητικούς σχεδιασμούς ή προτάσεις των διεθνών ομοσπονδιών", αναφέρει η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που επισημαίνει ότι έχουν παρέλθει 4 μήνες από το διορισμό της Επιτροπής στην ΕΠΟ από την FIFA και ρωτάει τον κ. Βασιλειάδη:

1. Έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για την τροποποίηση των εθνικών μας νόμων και αν ναι ποιες τροποποιήσεις του έχουν ζητηθεί και ποιες νομοθετικές πρωτοβουλίες πρόκειται να αναλάβει.

2. Σε ποιο σημείο βρίσκεται το έργο της Επιτροπής Εξομάλυνσης και αν θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα της θητείας της και της επιστροφής στην κανονικότητα με την εκλογή αιρετής διοίκησης.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ