ΕΠΟ

Σπάει τη σιωπή του ο Σαρρής

Σπάει τη σιωπή του ο Σαρρής
Σαρρής INTIME SPORTS

Το προγραμματισμένο Δ.Σ. της Τρίτης (23/12) είναι το πρώτο της ΕΠΟ μετά το θέμα των 16 διώξεων ,το οποίο έχει πάει σε ανακριτή και ο Γιώργος Σαρρής αναμένεται να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του για το μέλλον του.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το προγραμματισμένο Δ.Σ. της ΕΠΟ την Τρίτη (23/12), καθώς είναι το πρώτο μετά το θέμα των διώξεων σε 16 πρόσωπα του ποδοσφαίρου, το οποίο έχει πάει σε ανακριτή.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, αναμένεται να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του αναφορικά με το μέλλον του, το οποίο είναι "θολό" την δεδομένη χρονική στιγμή.

Επισήμως, στο Δ.Σ. έχει ως θέματα προς συζήτησης το ζήτημα των αδειοδοτήσεων ομάδων της Super League και της Football League, τις ποινές, αλλά και διάφορα άλλα θέματα της ημερησίας διατάξεως.

Το γεγονός πως η ΕΠΟ δεν έχει πάρει θέση (επίσημη ή ανεπίσημη) για τα τελευταία γεγονότα στον χώρο του ποδοσφαίρο, κάνει τους συμβούλους της ΕΠΟ να εκτιμούν πως ίσως να υπάρξει θέμα παραίτησης του Γιώργου Σαρρή από το αξίωμα του προέδρου.

Από 'κει και πέρα, ίσως αυτό να σχετίζεται και με την επιθυμία του να πολιτευτεί στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην Χίο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ