ΕΠΟ

Σε διαθεσιμότητα (;) ο Σπάθας

Σε διαθεσιμότητα (;) ο Σπάθας
INTIME SPORTS

Χρήση βίντεο για την φάση του πέναλτι που κερδίζει ο Νέτσιντ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να κάνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Το πρωί της Τρίτης (3/12) διαρρεόταν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τον Σπάθα και ότι η έκθεση του παρατηρητή, Θανάση Βέλλιου, "μιλάει" για σωστές αποφάσεις του Πειραιώτη ρέφερι στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ.

Οι ίδιοι κύκλοι μερικές ώρες αργότερα λένε ότι η ΚΕΔ ετοιμάζεται να τον περάσει στο περιθώριο μετά το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του "Δικεφάλου" και κάνουν λόγο για επιβαρυντική έκθεση του παρατηρητή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Επιτροπή Διαιτησίας παρουσιάζεται αποφασισμένη να κάνει χρήση βίντεο για την φάση που ο Μπέριος ανατρέπει τον Νέτσιντ και στη συνέχεια να θέσει σε διαθεσιμότητα τον Ηλία Σπάθα.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έστειλε στην ΚΕΔ επιστολή διαμαρτυρίας. Μεταξύ άλλων στην επιστολή αναφέρεται πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Ηλία Σπάθα για την φάση του πέναλτι.

Να σημειωθεί τέλος, ότι η ενημέρωση που είχαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το πρωί ήταν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σπάθα και ότι η διαιτησία του κρίθηκε καλή από τον παρατηρητή. Βέβαια, η ΚΕΔ μπορεί να τιμωρήσει ανεξαρτήτως της έκθεσης του παρατηρητή έναν διαιτητή.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ