ΕΠΟ

Πρώτη προπόνηση στην Σουηδία οι Ελπίδες

Πρώτη προπόνηση στην Σουηδία οι Ελπίδες

Η Εθνική Ελπίδων βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην πόλη Χάλμσταντ όπου θα διεξαχθεί την Παρασκευή (5/9) το παιχνίδι με την Σουηδία με τους παίκτες του Κώστα Τσάνα να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση.

Η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων βρίσκεται στην Σουηδία και συγκεκριμένα στο Χάλμσταντ από το απόγευμα της Τετάρτης καθώς την Παρασκευή (5/9) θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Σουηδίας στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια που θα κρίνουν και την πρόκριση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα θέλουν την νίκη που θα τους διατηρήσει στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου ενόψει και του δεύτερου αγώνα την Τρίτη (9/9) με την Πολωνία.

Η Εθνική Ελπίδων έκανε και μια χαλαρή προπόνηση την Τετάρτη το απόγευμα στην Σουηδία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στην πόλη Χάλμσταντ, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας των Ελπίδων με τη Σουηδία στις 5/9, βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης 3/9 η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μάλιστα, η ομάδα προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς νωρίς το βράδυ στο γήπεδο της τοπικής IFK, με όλους τους διεθνείς να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ