ΕΠΟ

"Όχι στον νέο αθλητικό νόμο της δεκαετίας του '60"

"Όχι στον νέο αθλητικό νόμο της δεκαετίας του '60"

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι αρνητική στον νέο αθλητικό νόμο τονίζοντας πως είναι αναχρονιστικός και έχει ως στόχο το τον έλεγχο του αθλητισμού και κυρίως του ποδοσφαίρου. Διαβάστε την ανακοίνωση

Αντίθετη με τον νέο αθλητικό νόμο ο οποίος είναι αναχρονιστικός και στοχεύει στον έλεγχο του ποδοσφαίρου είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά πως χρειάζεται ένας νόμος με ορίζοντα το 2020 και όχι την δεκαετία του '60 και πως θα υπερασπιστεί το αυτοδιοίκητο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

"Το σχέδιο του νέου αθλητικού νόμου, που δημοσιοποιήθηκε με διάφορους τρόπους σε μερίδα του Τύπου, αποτελεί την χείριστη εκδοχή της διαχρονικής προσπάθειας "συμβούλων", που επιβιώνουν χρόνια τώρα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, να ελέγξουν τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο.

Η αγωνιώδης προσπάθειά τους, με τον μανδύα της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, οδήγησε στην ανεπίσημη, προς το παρόν, θεσμική παλινόρθωση αλήστου μνήμης αθλητικών νομοθετημάτων "άλλων εποχών", την οποία η πολιτική ηγεσία του Υφυπουργείου δημοσίως απέρριψε.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποκρούει το σύνολο του "σχεδίου νόμου", θα υπερασπιστεί απολύτως το κατοχυρωμένο με το Ν.3479/2006 αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι έτοιμη να συμβάλλει σε μια αναθεώρηση της αθλητικής νομοθεσίας με ορίζοντα το 2020 και όχι τη δεκαετία του '60".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τι να κάνεις αν πάθεις κράμπα στο νερό

Πώς είναι να φοράς το μαγιό σου, να πηγαίνεις για δουλειά και να ξέρεις ότι έχεις περίπου 20'' για να σώσεις μια ζωή.

4 υγιεινές συνταγές που θα σε ταΐσουν ενέργεια

Μερικά iceburgers είναι ό,τι πρέπει για να σπάσεις τον πάγο με την κουζίνα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24