ΕΠΟ

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο αδειοδότησης

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο αδειοδότησης

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (25/10) το διήμερο σεμινάριο αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προς όλες τις ΠΑΕ της Super League. Άνοιξε η διαδικασία χορήγησης αδειών για το 2014-15.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (25/10) το διήμερο σεμινάριο αδειοδότησης προς όλες τις ΠΑΕ της Super League, καθώς ήδη από τα μέσα του τρέχοντος μήνα, με την αποστολή της σχετικής εγκυκλίου, άνοιξε η διαδικασία χορήγησης αδειών για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Και τις δύο ημέρες στους εκπροσώπους των συλλόγων αναλύθηκαν, εκ νέου, οι απαιτήσεις του κανονισμού αδειοδότησης και η διαδικασία χορήγησης των αδειών συμμετοχής σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις.

Την Πέμπτη (24/10) το σεμινάριο παρακολούθησαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ΓΣ, Αστέρας Τρίπολης ΑΓΣ, Ατρόμητος Αθηνών, Καλλονής ΑΕΛ, Λεβαδειακός ΑΠΟ, Ολυμπιακός ΣΦΠ, Παναθηναϊκός ΑΟ, Παναιτωλικός ΓΦΣ και Πανιώνιος.

Την Παρασκευή (25/10) το σεμινάριο παρακολούθησαν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Άρης Θεσσαλονίκης, Βέροια ΓΑΣ, Εργοτέλης ΓΣ, ΟΦΗ, Πανθρακικός ΑΠΣ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς ΑΟ και SKODA Ξάνθη ΑΟ.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ