ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα αποκαλύπτεται

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα αποκαλύπτεται

Αύριο (8/8, 11:00) στα γραφεία της ΕΠΟ, οπρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βίτορ Μέλο Περέιρα, θα ενημερώσει τα ΜΜΕ για τον ρόλο του στην ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ολοκλήρωση τεστ για 1η και 2η κατηγορία.

Την Τρίτη (8/8) και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αίθουσα Ε.Ε.) ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Βίτορ Μέλο Περέιρα, θα ενημερώσει τα ΜΜΕ για τον ρόλο του στην ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Επίσης, στη διάθεση των εκπροσώπων των ΜΜΕ και ο κ. Βασάλο, ο οποίος θα δώσει απαντήσεις/διευκρινίσεις σε τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με την στήριξη που παρέχεται εκ μέρους της FIFA στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ολοκλήρωση τεστ για 1η & 2η κατηγορία

Εξάλλου, με τη συμμετοχή 300 διαιτητών και βοηθών διαιτητών 1ης και 2ης κατηγορίας ολοκληρώθηκαν τα τεστ για τη νέα αγωνιστική περίοδο που διεξήχθησαν στην Θεσσαλονίκη (Μίκρα) και το περασμένο τριήμερο στην Αθήνα (Νέα Ιωνία). Παρών σε όλη τη διαδικασία αγωνιστικών δοκιμασιών ήταν ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Βίτορ Μέλο Περέιρα, επιβλέποντας τις προσπάθειες των διαιτητών και βοηθών διαιτητών.

Επιπλέον ο Πορτογάλος επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας είχε τη δυνατότητα ευρείας συνεργασίας με τουςΣταύρο Τριτσώνη, Μιχάλη Κουκουλάκη, Δημήτρη Καλύβα, όπως και με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης και ανάπτυξηςΚύρο Βασάρα. Ο κ. Περέιρα μίλησε σε διαιτητές και βοηθούς σχετικά με τους στόχους του για την πρόοδο της ελληνικής διαιτησίας, ενώ ανέλυσε το πλάνο δράσης του στους άμεσους συνεργάτες του στην ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Σεμινάριο για διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές

Τέλος, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίαςτης 1ης κατηγορίας για την περίοδο 2017-2018 από 16-18/8/2017 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Athenaeum Grand Hotel.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ