Να ξεχάσουν τη συναίνεση. Η παράταξη Γραμμένου έχει πάρει τις εκλογές - ΕΠΟ - SPORT 24
ΕΠΟ

"Να ξεχάσουν τη συναίνεση. Η παράταξη Γραμμένου έχει πάρει τις εκλογές"

"Να ξεχάσουν τη συναίνεση. Η παράταξη Γραμμένου έχει πάρει τις εκλογές"

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς μίλησε για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ και προεξόφλησε τη νίκη της παράταξης Γραμμένου. Δηλώσεις και από τον Χρήστο Σάββα.

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm 89,4" για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Είναι ένα θέμα αυτό με την κάρτα υγείας που ήμασταν οι παράπλευρες απώλειες και βλέπω σε κάποιες δηλώσεις του επίδοξου αντικαταστάτη του Γκιρτζίκη να μιλά για εμάς και να αναφέρεται σε φαντάσματα του παρελθόντος, ενώ όλα τα φαντάσματα προέρχονται από τη δική τους πλευρά.

Η ΕΠΣ Κιλκίς στηρίζει Γραμμένο. Και απαντώ σε αυτούς που μίλησαν υπέρ της συναίνεσης: Ειδικά όταν κατάλαβαν ότι έχασαν το παιχνίδι. Συναίνεση σημαίνει από την αρχή με όρους. Ο κύριος Ελευθεριάδης για ποια συναίνεση μιλάει; Να είναι αυτός πρόεδρος και να διοικεί ο Παυσανίας Παπανικολάου;

Χρίσαμε αρχηγό τον Βαγγέλη Γραμμένο. Δεν άγεται από κανέναν, είναι τζαμένιος, είναι καθαρός και δεν μπορεί να τον ακουμπήσεις κανένας. Θα το φτιάξει το ποδόσφαιρο. Κάποιοι τηλεοπτικοί αστέρες ας σταματήσουν να μιλούν για συναίνεση. Δεν υπάρχει καμιά συναίνεση.

Η συναίνεση αυτή εξυπηρετεί την επιβίωση των διευθυντηρίων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτών που διέλυσαν το ποδόσφαιρο. Αν δε σταματήσουν οι εξαρτήσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο δε θα γίνει τίποτα. Το ποδόσφαιρο θα καθαριστεί. Αν δε γίνει τώρα δε θα γίνει ποτέ.

Η φάση στης ακύρωσης του γκολ στη Βέροια ήταν ξεκάθαρη αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ. Όλοι αυτοί οι διαιτητές- εργαλεία που εξυπηρετούσαν το σύστημα θα φύγουν. Που μπλέξανε σε στημένα και στην εγκληματική οργάνωση. Φτάνει τόσα που προσέφεραν. Να μπουν νέα παιδιά. Δεν υπάρχουν διαιτητές που δεν ήταν στην εγκληματική οργάνωση,. Τους εξαφάνισαν.

Όταν ένας διαιτητής απελπίζεται και σταματάει από το ποδόσφαιρο τι να πεις. Είναι παιδιά που είναι 31 χρονών και παίζουν στη Β' Εθνική. Και έχουν και 39χρονους στην Α. Έφτασαν να μισιούνται μεταξύ τους διαιτητές. Δε θα αφήσουμε να φτάσει το ποδόσφαιρο εκεί που ήταν.

Θα βάλουμε φραγμούς. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Αν και πιστεύω ότι 14 του μηνός το θέμα λήγει στη Βουλιαγμένη και  μπορεί να γίνει ηρωική έξοδος από κάποιους, πριν φτάσουμε στις εκλογές και να αποσυρθεί η άλλη παράταξη".

"Η ΕΠΣ Κοζάνης στηρίζει Γραμμένο"

Εκ μέρους της ΕΠΣ Κοζάνης, ο Χρήστος Σάββας μίλησε στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμόι, μεταξύ άλλων ανέφερε: "Η ΕΠΣ Κοζάνης στηρίζει Γραμμένο. Επειδή είπαμε ότι εγώ δεν ψηφίζω, θα εισηγηθώ να στηρίξει Γραμμένο. Την απόφαση θα την πάρουν άλλοι. Ξέρω την εντιμότητά του, επιτυχημένος στη δικηγορία και πιστεύω ότι μπορεί να είναι ένας πολύ καλός πρόεδρος. Θα εξαρτηθεί όμως πολύ από τους συνεργάτες που θα επιλέξει.

Τον ξέρω με ξέρει, ήμασταν 4 που δεν ψηφίσαμε Γκιρτζίκη, ενώ δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος. Παρ’ ότι είναι οικογενειακός μου φίλος του εξήγησα ότι δεν μπορώ να ψηφίσω γιατί εκπροσωπεί αυτό που με πολεμάει και το πολεμάω.

Στο Δ.Σ. δεν θα είμαι ούτε εγώ ούτε ο Χατζηαποστόλου λόγω της κάρτας υγείας. Πρέπει να πάμε ομαλά στις εκλογές. Ξέρω πρόσωπα και πράγματα στη δική μου Ενωση, δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που έκαναν στο ποδόσφαιρο κακό. Αυτοί που έκαναν κακό στο ποδόσφαιρο δε θα τύχουν της προτίμησης από την Ένωση της Κοζάνης. Δεν τους χρειάζεται το ποδόσφαιρο. Για να το πω χοντρά, φαντάσματα του παρελθόντος δε θα εισηγηθώ να ψηφιστούν.

Για τον Ιβάν Σαββίδη τρέφω απεριόριστη εκτίμηση. Κάποιες προσπάθειες έκανα  επειδή πιστεύω ότι ο Ιβάν θέλει να αλλάξει το ποδόσφαιρο. Να αποκτήσει τη χαμένη αξιοπιστία του το ποδόσφαιρο. Και κάποια στιγμή να έχουμε τρεις ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλει να αλλάξει το ποδόσφαιρο.

Το χαίρεται όταν του λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Με έχει πείσει ότι αυτό που λέει το πιστεύει. Δεν μπορώ να πω ότι ο επόπτης στη Βέροια είχε δόλο. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απροσεξία, λάθος θέση. Πάντως δεν έχει θέση στους πίνακες".

Photo Credits: Action Images

SHARE:

Τι, εσύ δεν σου στέλνεις μηνύματα στο facebook;

Ένας συντάκτης του Oneman παραδέχεται ότι στέλνει pm, mail, αλλά και sms στον εαυτό του.

SPECIAL EDITION

SPECIAL EDITION

Οι σέξι Ελληνίδες της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Δυνατά comeback, δυναμικά ντεμπούτα και πλούσια μπούστα. Ναι, δεν είναι πολλές. Αλλά αυτό, το μόνο που σημαίνει, είναι ότι είναι ακόμη πιο πολύτιμες.

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Εκτέλεση για μια κάμερα. Δράστης χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός

Εν ψυχρώ εκτέλεσε ο χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός τον γυμναστή. Οραματιζόταν "Τάγματα Ασφαλείας" στον Μελιγαλά, ενώ είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24