ΕΠΟ

Μπίκας: "Είναι όλα ψέματα"

Μπίκας: "Είναι όλα ψέματα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διεθνής παρατηρητής, Γιώργος Μπίκας, αρνείται ότι έθεσε όρους για να αναλάβει πόστο στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και επικαλείται προσωπικό πρόβλημα.

Προσωπικό πρόβλημα επικαλείται ο Γιώργος Μπίκας, ο οποίος με δηλώσεις του διέψευσε κατηγορηματικά ότι έθεσε όρους για να αναλάβει πόστο στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

"Όροι τίθενται για μια θέση που επιθυμείς να καταλάβεις. Εμένα, όμως, δεν μ’ ενδιαφέρει να αναλάβω καθήκοντα στην ΚΕΔ, για λόγους προσωπικούς.

Συνεπώς, ουδέποτε τέθηκαν εκ μέρους μου όροι συμμετοχής μου στην ΚΕΔ, ούτε συνέβη οτιδήποτε συναφές", αναφέρεται σε γραπτή του δήλωση μέσω της ΕΠΟ.

Ο Γ. Μπίκας που είναι διεθνής παρατηρητής και πρόσωπο κοινής αποδοχής στην Super League, διέψευσε ότι ζήτησε δικούς του συνεργάτες για να αναλάβει πόστο στην Επιτροπή…

"Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν ξέρω πως τα γράφουν και γιατί τα γράφουν. Πήρα τηλέφωνο τους Καραμελίδη, Νταμπώση και τους διαβεβαίωσα ότι όλα είναι ψέματα. Τους είπα επίσης, ότι το τηλέφωνό μου είναι στη διάθεσή τους για να διαπιστώσουν ότι δεν μίλησα με κανέναν.

Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν συνάδελφο και επικοινώνησα επίσης με τους Σωμαρακάκη, Γενναίο, ώστε να διαψεύσω όσα γράφτηκαν", είπε.

Και συμπλήρωσε: "Δεν μπορώ να απουσιάζω τόσο πολύ από το σπίτι μου, καθώς ένα πόστο στην ΚΕΔ σημαίνει ευθύνη, πρέπει να δουλεύεις σωστά. Τη στιγμή που δεν με ενδιαφέρει να μπω στην ΚΕΔ, γιατί να βάλω όρους".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ