ΕΠΟ

Μήνυση από την ΕΠΟ στον ΣΚΑΪ

Μήνυση από την ΕΠΟ στον ΣΚΑΪ
INTIME SPORTS

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ αποφασίστηκε να γίνει μήνυση στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Τον Μάρτιο θα κατατεθεί ο φάκελος για το EURO 2020. Διαβάστε όλες τις αποφάσεις που πήρε η Ομοσπονδία την Τετάρτη (11/9).

Αρκετά θέματα περιελάμβανε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (11/9) στο Πάρκο Γουδή.

Ένα από αυτά ήταν και ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, στον οποίο η ΕΠΟ αποφάσισε να κάνει μήνυση για το σποτάκι "παράγκα και όραμα", αλλά και για ένα θέμα που αφορούσε την ΚΕΔ και το οποίο έπαιξε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Με αυτό τον τρόπο η ΕΠΟ φτάνει στα άκρα με τον ΣΚΑΪ, ενώ τα μέλη του Δ.Σ. πήραν ομόφωνη απόφαση πως κάθε φορά που κάποιο πρόσωπο δυσφημίζει την ΕΠΟ τότε θα γίνονται μηνύσεις.

Ένα άλλο από τα θέματα που συζητήθηκαν είναι η καταλληλότητα των γηπέδων. Η ΕΠΟ σε συνεργασία με την Super League και την Football League πήραν απόφαση να ζητήσουν την αναστολή του Νόμου 56Α 2725.

Άλλωστε τα περισσότερα γήπεδα στην χώρα δεν πληρούν όλες τις προδιαγραφές που χρειάζονται και έτσι η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τις δύο διοργανώτριες αρχές θέλει να κάνει ένα νέο οργανόγραμμα που θα αφορά την κάθε κατηγορία ξεχωριστά (να μην ισχύουν τα ίδια κριτήρια σε Super League και Ερασιτεχνικό) , ώστε τα γήπεδα σταδιακά να αναβαθμιστούν.

Επίσης αποφασίστηκε να γίνει διαγωνισμός ώστε να ανατεθεί η μελέτη που αφορά το ΟΑΚΑ για την τελική φάση του EURO 2020. Η Ελλάδα έχει κάνει αίτηση για να αναλάβει αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μέχρι τον Μάρτιο θα πρέπει να έχει καταθέσει τον φάκελο υποψηφιότητας στην UEFA.

Εάν η υποψηφιότητα εγκριθεί τότε θα ξεκινήσουν και οι απαραίτητες μετατροπές στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να υποδεχθεί το κορυφαίο γεγονός της Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, αποφασίστηκε τον Οκτώβριο να πραγματοποιηθούν τα σεμινάρια διαπίστευσης των παρατηρητών, να γίνονται οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών από γιατρούς τους οποίους θα πληρώνουν οι ίδιοι οι παίκτες ή οι ομάδες, να κατοχυρώνονται οι ποδοσφαιριστές των σχολών ποδοσφαίρου με την έκδοση δελτίων και να γίνει διαγωνισμός για την πιστοποίηση ISO της ΕΠΟ.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

" 1.Θα διενεργηθεί διαγωνισμός/πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή εταιρείας, η οποία θα αναλάβει την εκπόνηση του φακέλου υποψηφιότητας, που θα καταθέσει η ΕΠΟ για την ανάληψη αγώνων της τελικής φάσης του Euro 2020.

2.Επεκτείνεται για ακόμη έναν χρόνο η συνεργασία της ΕΠΟ με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Παναγιώτη Μολακίδη και Δημήτρη Μπατσίλα.

3.Λήγει στις 27-11-2013, μετά από σχετικό ερώτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, η τιμωρία που έχει επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή Χρήστο Αρκούδα για χρήση απαγορευμένων ουσιών".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ