ΕΠΟ

Μαζί οι Σαββίδης και Μελισσανίδης

Μαζί οι Σαββίδης και Μελισσανίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ισχυροί άνδρες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ δίνουν το παρών στο Μακεδονία Παλλάς για την συγκέντρωση Ενώσεων που οργανώνει η αντιπολίτευση στην ΕΠΟ. Παναγόπουλος-Κωνσταντίνου εκπροσωπούν τον Παναθηναϊκό.

Πολύς κόσμος του ποδοσφαίρου είναι αυτή την ώρα στο Μακεδονία Παλλάς, όπου σε λίγη ώρα θα αρχίσει η συνάντηση που οργανώνει η αντιπολίτευση στην ΕΠΟ με προέδρους και εκπροσώπους ποδοσφαιρικών Ενώσεων από όλη την χώρα (μέχρι στιγμής σύμφωνα με πληροφορίες δίνουν το παρών 27).

Το παρών θα δώσουν και οι ισχυροί άνδρες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης οι οποίοι είναι εδώ και πολύ ώρα στο Μακεδονία Παλλάς.

Από πλευράς Παναθηναϊκού το παρών δεν δίνει ο Γιάννης Αλαφούζος αλλά οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος και Βασίλης Κωνσταντίνου. Παρών είναι επίσης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης καθώς και αρκετά άλλα στελέχη του "Δικεφάλου".

Παρών και ο Αχιλλέας Μπέος!

Πάντως, η παρουσία που συζητιέται περισσότερο από όλες είναι του Αχιλλέα Μπέου. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ξενοδοχείο είναι και η ομάδα του ΠΑΟΚ ενώ έκπληξη προκαλεί η παρουσία του Φρανκ Αρνεσεν και της συζύγου του (σ.σ. ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δήλωσε πως ήρθε για δύο μέρες για διακοπές στην Ελλάδα) αλλά του Σβόνιμιρ Βούκιτς, παλιός άσος του ΠΑΟΚ και από τους ανθρώπους που διατηρούν στενή σχέση με τον Σαββίδη.

Μαζί οι Σαββίδης και Μελισσανίδης
Μπέος 580
Μαζί οι Σαββίδης και Μελισσανίδης
Άρνεσεν 580
Μαζί οι Σαββίδης και Μελισσανίδης
Μίχελ 580
Μαζί οι Σαββίδης και Μελισσανίδης
Βούκιτς 580

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ