ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ
Δάνειο στον ΠΑΟ μέσω Μαρινάκη
Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το αυτονόητο: Για το πόσο ανάγκη έχει ο Ολυμπιακός έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Σε σημείο που να έτρεχε να του εξασφαλίσει το δάνειο.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Ότο Ρεχάγκελ, για την ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Χέρτας Βερολίνου. Διαβάστε τι αναφέρει
Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Χέρτα Βερολίνου από τον Ότο Ρεχάγκελ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Γερμανό προπονητή.
Μεταξύ άλλων ο κ. Πιλάβιος του ευχήθηκε καλή επιτυχία και αναφέρει πως η Χέρτα επέλεξε αυτό που θέλουν όλες οι ομάδες και οι παίκτες, δηλαδή έναν προπονητή-νικητή.
Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
"Αγαπητέ Ότο,
Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την ανάληψη των καθηκόντων σου στην Hertha Berlin και την επιστροφή σου στους πάγκους ύστερα από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 και τα εννέα υπέροχα χρόνια που ζήσαμε στην Ελλάδα.
Παρακαλώ να δεχτείς τις ειλικρινείς ευχές μου για το έργο που καλείσαι να επιτελέσεις με τη γνωστή συνέπεια και την αποφασιστικότητα που σε διακρίνουν.
Η Hertha Berlin επέλεξε αυτό που θέλουν όλες οι ομάδες και όλοι οι ποδοσφαιριστές: έναν προπονητή-νικητή. Καλή επιτυχία. Την αξίζεις".
Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το αυτονόητο: Για το πόσο ανάγκη έχει ο Ολυμπιακός έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Σε σημείο που να έτρεχε να του εξασφαλίσει το δάνειο.
Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ θα συναντηθούν για όγδοη φορά σε τελικό Κυπέλλου. Διαβάστε στο Sport24.gr την ιστορία των βασκο-καταλανικών αναμετρήσεων, από τη στέψη του Αλφόνσο το 1902 μέχρι τον πρώτο τίτλο της Pep Team το 2009 (φωτογραφίες, videos)
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ζήτησε νέα παράταση για να απαντήσει στον Ολυμπιακό. Την ερχόμενη Τετάρτη θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα. Όλες οι εξελίξεις στο Sport24.gr
Ένα περίεργο δέμα έκανε την εμφάνιση του στο Γκραντ Πρι του Μονακό με τους πυροτεχνουργούς να πραγματοποιούν ελεγχόμενη έκρηξη.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ματαίωσαν το ραντεβού ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Ανδρέα Βγενόπουλο
Το όνομα του αδερφού του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Οδυσσέα, έπεσε στο τραπέζι την ώρα που έκλεινε η μεταγραφή του νεαρού άσου της Ξάνθης.