ΕΠΟ

Καλή επιτυχία από Πιλάβιο σε Ρεχάγκελ

Καλή επιτυχία από Πιλάβιο σε Ρεχάγκελ
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Ότο Ρεχάγκελ, για την ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Χέρτας Βερολίνου. Διαβάστε τι αναφέρει

Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Χέρτα Βερολίνου από τον Ότο Ρεχάγκελ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Γερμανό προπονητή.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πιλάβιος του ευχήθηκε καλή επιτυχία και αναφέρει πως η Χέρτα επέλεξε αυτό που θέλουν όλες οι ομάδες και οι παίκτες, δηλαδή έναν προπονητή-νικητή.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

" Αγαπητέ Ότο,

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε την ανάληψη των καθηκόντων σου στην Hertha Berlin και την επιστροφή σου στους πάγκους ύστερα από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 και τα εννέα υπέροχα χρόνια που ζήσαμε στην Ελλάδα.

Παρακαλώ να δεχτείς τις ειλικρινείς ευχές μου για το έργο που καλείσαι να επιτελέσεις με τη γνωστή συνέπεια και την αποφασιστικότητα που σε διακρίνουν.

Η Hertha Berlin επέλεξε αυτό που θέλουν όλες οι ομάδες και όλοι οι ποδοσφαιριστές: έναν προπονητή-νικητή. Καλή επιτυχία. Την αξίζεις".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ