ΕΠΟ

Η ΕΠΟ ζήτησε από την UEFA παράταση για τις αδειοδοτήσεις

ΕΠΟ

Η ΕΠΟ ζήτησε από την UEFA παράταση για τις αδειοδοτήσεις

Η ΕΠΟ κατέθεσε αίτημα στην UEFA για δεκαπενθήμερη παράταση στην υποβολή των φακέλων για τις άδειες της νέας σεζόν. Εν αναμονή της απάντησης από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Σφίγγει ο κλοιός για τον Παναθηναϊκός αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησής του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον κίνδυνο του υποβιβασμού να είναι πιο ορατός από ποτέ. Οι "πράσινοι" πρέπει να κλείσουν πολλά μέτωπα, η 31η Μαρτίου πλησιάζει επικίνδυνα και ως εκ τούτου η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη, αν δεν δοθούν τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να διακανονιστούν τα χρέη και ο φάκελος που θα κατατεθεί, να είναι πλήρης.

Εφόσον μάλιστα η Super League αποφάσισε να μην υπάρξει τροποποίηση του κανονισμού, προκειμένου να μην πέφτει όποια ομάδα δεν μπορεί να εξασφαλίσει άδεια, όλο το βάρος πλέον πέφτει στην ΕΠΟ, η οποία από τη δική της μεριά απευθύνθηκε στην UEFA μέσω αιτήματος για δεκαπενθήμερη παράταση στην υποβολή των φακέλων.

Πλέον, άπαντες είναι εν αναμονή της απάντηση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Αν είναι θετική, τότε το "τριφύλλι" παίρνει μια χρονική ανάσα, όπως βέβαια και όποια άλλη ομάδα έχει παρόμοια προβλήματα, ούτως ώστε να διακανονίσει τις εκκρεμείς υποχρεώσεις της.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Γιατί κάνουμε (κάνετε, κάνουν) τρίo;

Έρευνες εξηγούν γιατί όλο και περισσότεροι, όλo και πιο εύκολα δοκιμάζουν ένα menage a trois.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24