ΕΠΟ

Γκιρτζίκης: "Να φορολογηθεί το στοίχημα"

Γκιρτζίκης: "Να φορολογηθεί το στοίχημα"
INTIME SPORTS

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Ξενοδοχείο "Ionian Blue" στη Νικιάνα Λευκάδα, έκοψε η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, παρουσία εκπροσώπων σωματείων, αθλητών, διαιτητών και μελών του Δ.Σ. της Ένωσης. Τι ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Ξενοδοχείο Ionian Blue στη Νικιάνα Λευκάδα, έκοψε το Σάββατο (15/2) η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, παρουσία εκπροσώπων σωματείων, αθλητών, διαιτητών και μελών του Δ.Σ. της Ένωσης. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, καθώς και ο Αναστάσιος Κάκος, ο οποίος και βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του στο χώρο της Διαιτησίας.

Όπως αναφέρει το "atpreveza.gr", ο κ. Γκιρτζίκης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον κ. Κοντονή, λέγοντας: "Στο σημείο αυτό θα ήταν πολύ σημαντικό να σας πω για τη συνάντηση που είχα με τον κ. Υφυπουργό αθλητισμού κ. Κοντονή. Πριν από δύο ώρες άκουσα τον κ. Υπουργό, να αναφέρεται στα ερασιτεχνικά σωματεία. Δεν είπε τίποτα άλλο από μία πρόταση που είχαμε κάνει και μέσα στα πολλά που είχαμε συζητήσει.

Το πρώτο που εξήγγειλε είναι η ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων, όχι με αυτά τα ψίχουλα που περιμένουν οι ενώσεις και τα σωματεία να πάρουν, αυτά που οφείλονται και είχαν ήδη δρομολογηθεί από τον προηγούμενο Πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά αυτό που του προτείναμε.

Δηλαδή, να φορολογηθεί το στοίχημα και όλες οι εταιρείες, να δίνουν το 1/1.000 και το ποσό αυτό να πηγαίνει για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σαν αρχή πιστεύω ότι είναι κάτι σημαντικό. Όλα όσα έχουμε συζητήσει πιστεύω πως θα πάρουν το δρόμο της λύσης".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ