ΕΠΟ

Εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις για την αδειοδότηση

Εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις για την αδειοδότηση
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. της ΕΠΟ οι εισηγήσεις της Super League για το σύστημα αδειοδότησης για την περίοδο 2012-13. Δείτε τις αποφάσεις

Εκτός από την ανανέωση με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ εγκρίθηκαν οι εισηγήσεις της Super League για το σύστημα αδειοδότησης για την περίοδο 2012-13.

Έτσι, μια ομάδα που δεν θα εξασφαλίσει άδεια δεν θα υποβιβάζεται, αλλά δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές. Επίσης, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

" Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε την επέκταση της συνεργασίας με τον κ. Φερνάντο Σάντος για επιπλέον δύο χρόνια.

Επίσης, αποφασίστηκε ότι:

1. Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των ΕΠΣ μελών της ΕΠΟ θα διεξαχθεί την 1/6/2012 και ώρα 10:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

2. Εγκρίνονται οι εισηγήσεις της Super League σε ό,τι αφορά το σύστημα αδειοδότησης για την περίοδο 2012-13, όπως αυτές ανακοινώθηκαν μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού στις 22/3/2012.

3.Εγκρίθηκε η εισήγηση της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τοποθέτηση του κ. Συμεών Τσολακίδη ως υπευθύνου ορισμών στα πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου Σάλας".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ