ΕΠΟ

Δεν βγαίνουν τα "κουκιά" του Γκαγκάτση

Δεν βγαίνουν τα "κουκιά" του Γκαγκάτση
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του να μην κατέβει υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ στις εκλογές της 23ης Ιανουαρίου, αφού δεν βγαίνουν τα "κουκιά" των Ενώσεων που θα τον στηρίξουν.

Όλα τα δεδομένα συγκλίνουν στο ότι ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΕΠΟ, που θα διεξαχθούν στις 23 Ιανουαρίου.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να μην κατέβει για πρόεδρος, καθώς δεν προκύπτει από τις δικές του... μετρήσεις πως υπάρχει πιθανότητα εκλογής του και ως εκ τούτου δεν θα ήθελε να υποστεί δεύτερη σερί ήττα, ύστερα απ' αυτή απέναντι στον Γιώργο Σαρρή το 2012

Ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση να κάνει πίσω, αφού ο αριθμός των Ενώσεων που είναι στο πλάι του, δεν επαρκεί για να τον βγάλει νικητή έναντι του Γκιρτζίκη, ο οποίος στηρίζεται απ' όλους εκείνους που ψήφισαν Σαρρή στις προηγούμενες εκλογές.

Ο νέος πρόεδρος θα βρεθεί στην ηγεσία ως τον φθινόπωρο του 2016, καθώς τότε λήγει η θητεία της νυν διοίκησης και τότε θα γίνουν εκλογές για να προκύψει νέο Δ.Σ. Το υπάρχον είναι στο πλάι του Γιώργου Γκιρτζίκη, ενός ανθρώπου που αποτελεί την... συνέχεια του Γιώργου Σαρρή και θα έχει την στήριξη των περισσοτέρων Ενώσεων.

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ