ΕΠΟ

Απορρίφθηκε η έφεση του Αρκούδα

Απορρίφθηκε η έφεση του Αρκούδα
Αρκούδας INTIME SPORTS

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Χρήστου Αρκούδα. Παραμένει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα χρόνο.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Χρήστου Αρκούδα, για μείωση της ποινής του. Ο παίκτης είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η ποινή ισχύει από τις 26-1-2013. Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

" 1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΑ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά της υπ΄αριθμ.80/28-2-2013 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Συμπληρώνει το διατακτικό της υπ΄αριθμ.80/28-2-2013 απόφασης ως προς τον χρόνο έναρξης της ποινής αποκλεισμού του ενός (1) έτους, η έκτιση της οποίας αρχίζει από 26-1-2013.

2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, του ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, του ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, του ΒΙΡΙΔΑΚΗ ΔΗΜ. και του ΓΚΑΤΣΙΟΥ ΘΕΟΔ. κατά της υπ΄αριθμ. 36/29-1-2013 απόφασης της ΠΕ/EΝΩΣΗΣ Β-Γ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ και στους ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ, ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ, ΒΙΡΙΔΑΚΗ ΔΗΜ. και ΓΚΑΤΣΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ στον καθένα.

3. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΑΪΤΑΝΟΥ, προπονητή, κατά της υπ΄αριθμ. 76/28-2-2013 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ BEΡΟΙΑ συνολική χρηματική ποινή χιλίων εκατό (1.100) ευρώ, 600 ευρώ για την υβριστική συμπεριφορά του προπονητή και 800 ευρώ για την δημιουργία μεμονωμένων επεισοδίων κατ’ εξακολούθηση και στον ΓΑΪΤΑΝΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα και χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ.

4. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Κων. Πετρόπουλου κατά της υπ΄αριθμ. 72/19-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΝΩΣΗΣ Β-Γ και του ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στο ΤΑΠ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500 ) ευρώ.

5. Δέχεται τυπικά και κατά πλειοψηφία στην ουσία την έφεση του σωματείου ΑΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 401/26-2-2013 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται την ένσταση κατά πλειοψηφία. Αποφαίνεται ότι η εκκαλούσα και κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 537 Κ.Π.Δ. και η αντίπαλος ομάδα ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ δεν είναι υπαίτια της διακοπής του αγώνα βάσει του φύλλου αγώνα. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ και την συνέχισή του για τον υπολειπόμενο χρόνο από της διακοπής του και μέχρι της λήξεώς του.

6. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του ΣΑΒΒΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, κατά της υπ΄αριθμ. 24/6-3-2013 απόφασης της ΠΕ/EΠΣ ΗΛΕΙΑΣ".

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ