ΕΛΛΑΔΑ

Εννέα ελεύθεροι παίκτες για την Superleague

Εννέα ελεύθεροι παίκτες για την Superleague
Γιοβάνοβιτς

Διαβάστε εννέα περιπτώσεις ελεύθερων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών που μπορούν να έρθουν σε συλλόγους της Superleague

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 2 Σεπτεμβρίου οπότε οι ομάδες της Superleague έχουν μία μέρα ακόμα για να ολοκληρώσουν τις όποιες προσθήκες τους (εξαίρεση όσοι παίκτες έμειναν ελεύθεροι πριν τον Ιούλιο. Έχουν δικαίωμα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου).

Έχοντας λοιπόν μία πρώτη εικόνα από τους περισσότερους συλλόγους, είναι φανερό πως κάποια κενά παραμένουν ανοιχτά και 1-2 διορθωτικές κινήσεις δεν πρέπει να αποκλειστούν.

Εμείς βρήκαμε εννέα περιπτώσεις ποιοτικών ποδοσφαιριστών που μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να βρουν ένα καλό συμβόλαιο όλο το καλοκαίρι.

Μη χάσετε την Κυριακή την SUPER BALL με μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Φερνάντος Σάντος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μιλάει για το όραμα του Μουντιάλ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακό, φάσεις, ρεπορτάζ, σχόλια από την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι εννέα ελεύθεροι

Μίλαν Γιοβάνοβιτς 32 ετών: Σπουδαία καριέρα στο Βέλγιο. Παίζει κυρίως στα άκρα όμως μπορεί να προσφέρει και ως πίσω από τον επιθετικό. Στο ενεργητικό του έχει πολλές ασίστ και φυσικά γκολ.

Καρλτόν Κόουλ 30 ετών: Μεγάλη καριέρα στην Αγγλία με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ από την οποία αποχώρησε μετά από έξι χρόνια. Φορ περιοχής που ξεχωρίζει για τη δύναμη του.

Ογκούτσι Ονιέγου 31 ετών: Κεντρικός αμυντικός "θωρηκτό" με σπουδαία καριέρα στο Βέλγιο, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Πέρασε για ένα φεγγάρι και από τον Μίλαν. Στην Ελλάδα σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.

Γιόσι Μπεναγιούν (33 ετών): Γνωστός για την καριέρα του σε Λίβερπουλ, Τσέλσι και Άρσεναλ. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε από κάποιους τραυματισμούς.

Σίπριαν Μαρικά (27 ετών): Δεν είναι καθαρό φορ, αφού συνήθως παίζει ένα κλικ πιο πίσω. Πέρσι είχε καλή σεζόν με την Σάλκε, πετυχαίνοντας 11 γκολ σε 26 εμφανίσεις. Δυστυχώς βγάζει πολλούς τραυματισμούς παρότι είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Μαχαμαντού Ντιαρά (32 ετών): Δεν χρειάζεται συστάσεις. Το σίριαλ με τον Παναθηναϊκό κρατά εδώ και αρκετούς μήνες. Κλασικός κόφτης.

Φάνης Γκέκας (33 ετών): Επίσης δεν χρειάζεται συστάσεις. Μπορεί να δείχνει πως έχει κάποια κιλά παραπάνω, όμως ξέρει να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα. Εκπληκτική περσινή σεζόν.

Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ (33 ετών): Την περσινή σεζόν απογοήτευσε, όμως διαθέτει ποιότητα ως ποδοσφαιριστής.

Απόνο (29 ετών): Ισπανός κεντρικός μέσος με σπουδαία καριέρα σε Μάλαγα και Σαραγόσα. Γεμάτες σεζόν με μπόλικα γκολ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ