ΕΛΛΑΔΑ

Έμεινε ελεύθερος ο Νέρι Καστίγιο

SOCCER/FUTBOL
ELIMINATORIAS CONCAFAF 2010
EL SALVADOR VS MEXICO
ARDE EL CUSCATLAN
MEXSPORT DIGITAL IMAGE
Action photo of Javier Aguirre (L) and Nery Castillo of Mexico, during World Cup 2010 qualifier game./Foto de accion de Javier Aguirre (I) Nery Castillo de Mexico, durante juego eliminatorio de Copa del Mundo 2010.06 June 2009. MEXSPORT/JORGE REYES
Καστίγιο Αγκίρε JORGE REYES

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί είναι ο Νέρι Καστίγιο καθώς έλυσε τη συνεργασία του με την Πατσούκα

Η καριέρα του Νέρι Καστίγιο μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό έχει πάρει την κάτω βόλτα, αφού σε αυτά τα έξι χρόνια μακριά από τους ερυθρόλευκους έχει αλλάξει επτά ομάδες!

Τελευταίος σταθμός ο Πατσούκα (Μεξικό) στην οποία αγωνίστηκε για έξι μήνες, μέχρι να δοθεί δανεικός τον Γενάρη στην Λεόν (επίσης ομάδα από το Μεξικό).

Η Πατσούκα, λοιπόν, ανακοίνωσε το "διαζύγιο" με τον 29άχρονο άσο ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στο σύλλογο και άφησε ανοιχτή την πόρτα για νέα συνεργασία στο μέλλον.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Λατινική Αμερική ο Καστίγιο μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί εκτός Μεξικό όμως.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ