ΕΛΛΑΔΑ

"Έλαμψε" ο Καλόπουλος

"Έλαμψε" ο Καλόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Έλληνας διεθνής διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος, δώρισε την αμοιβή του από το περσινό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19/2/2011) στη "Λάμψη"

Ο Δημήτρης Καλόπουλος μπορεί να βρίσκεται στο περιθώριο της ελληνικής διαιτησίας την τρέχουσα σεζόν, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής. Μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα (24/10) προέβη σε μια πράξη ιδιαίτερη τιμητική σε ό,τι αφορά στον ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής διαιτητής δώρισε στο σύλλογο γονέων παιδιών πασχόντων από κακοήθη νοσήματα Βορείου Ελλάδας, με την επωνυμία "Λάμψη", που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, την αμοιβή του από το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το οποίο διεξήχθη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 19 Φεβρουαρίου 2011, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της περασμένης σεζόν.

Το ντέρμπι των "αιωνίων" έγινε την αγωνιστική που η Λίγκα αφιέρωσε στην παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, όταν δύο σύλλογοι, η "Φλόγα" και η "Λάμψη", που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα επί του θέματος είχαν την τιμητική τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Καλόπουλος είχε εμφανιστεί εκείνη την ημέρα στο γήπεδο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με μπλούζα που έφερε το λογότυπο της "Λάμψης" και είχε δηλώσει ότι την αμοιβή του θα τη δωρίσει στο συγκεκριμένο σύλλογο, όπως κι έκανε την περασμένη Δευτέρα (24/10).

Εκείνη την ημέρα βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, όπου συνάντησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και πέρα από την καταβολή της δωρεάς, μίλησε μαζί τους για πάνω από μία ώρα σχετικά με τη δραστηριότητα της "Λάμψης", υποσχόμενος περαιτέρω βοήθεια με όποιον τρόπο μπορεί.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ