ΕΛΛΑΔΑ

Διέφυγε τον κίνδυνο ο οπαδός του Άρη

Διέφυγε τον κίνδυνο ο οπαδός του Άρη

Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Παρασκευής σε χορό που είχαν οι οπαδοί του Άρη σε κέντρο της οδού Παπαναστασίου, σύμφωνα με την αναφορά της Αστυνομίας.

Αρκετές προσαγωγές οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη έγιναν χθες το βράδυ από την Αστυνομία μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν αρχικά σε κέντρο διασκέδασης που έκαναν χορό οι οπαδοί των "κιτρίνων" στην οδό Παπαναστασίου και στη συνέχεια σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από την Αστυνομία, όλα άρχισαν όταν περίπου στις 22.30 όταν άγνωστοι πέταξαν πυρσό προκαλώντας φθορές στην τζαμαρία και την είσοδο νυχτερινού κέντρου στην οδό Παπαναστασίου, όπου είχε χορό μεγάλος σύνδεσμος οπαδών του Άρη.

Υπήρξε και τραυματισμός ενός οπαδού με αιχμηρό αντικείμενο (σύμφωνα με άλλες πληροφορίες με μαχαίρι), ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και διέφυγε τον κίνδυνο.

Η Αστυνομία επενέβη άμεσα και σύμφωνα με όσα αναφέρονται από στελέχη της δεν υπήρξαν συμπλοκές οπαδών και ρίψη μολότοφ.

Αργότερα, υπήρξε επίθεση με πέτρες σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και για τα δύο περιστατικά έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές οπαδών και περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας για το πόσες θα έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις. Σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι προσαγωγές έχον φτάσει τις 35, από τις οποίες οι 10 έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ