ΕΛΛΑΔΑ

Απολογείται ο Μαρινάκης

Απολογείται ο Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Απολογείται το μεσημέρι της Πέμπτης ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με την κατηγορία της δυσφήμισης του αθλήματος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και είναι ανοιχτό η πλευρά των "ερυθρόλευκων" να ζητήσει αναβολή.

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και την Τετάρτη με την υπόθεση της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για την ποινή της μίας αγωνιστικής για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το "αφεντικό" των "ερυθρόλευκων" είχε κληθεί σε απολογία την περασμένη Πέμπτη αλλά η υπόθεση παραπέμφθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας και όχι της Σούπερ Λίγκα όπως είχε γίνει με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Τ.Μητρόπουλο αλλά και τον φροντιστή του συλλόγου, Π. Μαρινάκη.

Η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και πρόστιμο 140.000 ευρώ και οι κ. Μητρόπουλος και Μαρινάκης με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θα δώσει το "παρών" και θα απολογηθεί μέσω αντιπροσώπου, ζητώντας αναβολή.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ