ΕΛΛΑΔΑ

Αποφάσισαν ότι έχουν νομικό πρόβλημα

Αποφάσισαν ότι έχουν νομικό πρόβλημα
INTIME SPORTS

ΕΠΟ, Super League και Football League συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (5/9) για την υπόθεση με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή και αποφάσισαν πως έχουν νομικό πρόβλημα για να μπουν οι ομάδες στην Football League. Θα ζητήσουν από τον Πιλάβιο να βρει λύση

Νέο αδιέξοδο προέκυψε στο θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή (για την συμμετοχή τους στην Football League) μετά την συνάντηση της ΕΠΟ, της Super League και της Football League.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ και έδωσαν το παρών οι Ανασόπουλος (ΕΠΟ), Μώραλής, Σωπήλης, Κομπότης (Super League) και Καλογιάννης, Σφακιανάκης, Πάτσης (Football League).

Από την συνάντηση αυτό που βγήκε είναι πως τελικά υπάρχει νομικό πρόβλημα και έτσι οι τρεις ποδοσφαιρικές Ενώσεις θα ζητήσουν από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο να βρει μια λύση.

Άλλωστε μόνο το νομικό θέμα συζητήθηκε και οι ΕΠΟ, Super League και Football League, έδειξαν απροθυμία να πάρουν πάνω τους την υπόθεση.

Ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ που κλήθηκε να γνωμοδοτήσει ότι δεν υπάρχει νομικό έρεισμα και δεν προβλέπεται από πουθενά να γίνει αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημα της Football League.

Επίσης, υπήρξαν αρνητικές τοποθετήσεις για την περίπτωση του Ηρακλή, αλλά και για το χειρισμό του θέματος από το Σοφοκλή Πιλάβιο για την επιστολή του στη Football League, αλλά και για τον Σπύρο Καλογιάννη επειδή "δεν το έκλεισε νωρίς".

Πλέον για να παίξουν οι τρεις ομάδες (λιγοστεύουν οι ελπίδες) στην δεύτερη κατηγορία θα πρέπει να υπάρχει νομική κάλυψη για να μην αντιδράσουν οι υπόλοιπες ομάδες (είναι πολλές από την Football League και Football League 2) και έτσι οι τρεις Ενώσεις ρίχνουν το μπαλάκι και πάλι στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο για να βρει μια λύση.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ