ΕΛΛΑΔΑ

Από νεκρός, αγνοούμενος ο "Μητσάρας"

Από νεκρός, αγνοούμενος ο "Μητσάρας"
Μητσάρας INTIME SPORTS

Αγνοούμενος λογίζεται ο "Μητσάρας", σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη "Φως στο Τούνελ". Ποια είναι τα δεδομένα που υπάρχουν.

Το θέμα είναι λεπτό και κανείς δεν πρέπει να βγάζει βιαστικά συμπεράσματα, διότι πρόκειται για μια έρευνα που διεξάγεται και μόνο οι αρμόδιοι μπορούν να δώσουν απαντήσεις. Διότι όπως φαίνεται, κάποιοι μίλησαν και... πέθαναν έναν άνθρωπο χωρίς να υπάρχουν επαρκή στοιχεία και δεδομένα.

Ο λόγος βέβαια για τον θρυλικό "Μητσάρα" ή αλλιώς Δημήτρη Γαλάνη. Με το πρώτο βέβαια... συστήνεται σε όλους, έτσι τον ξέρει όλη η ποδοσφαιρική και όχι μόνο πιάτσα. Και ενώ, λοιπόν, θεωρείτο νεκρός, τελικά ίσως και τα πράγματα να μην είναι ακριβώς έτσι.

Η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" έχει αναλάβει την υπόθεση και το βράδυ της Παρασκευής ήταν και η αδελφή του, Αναστασία Γαλάνη, στο στούντιο, θέλοντας να δώσει και τα δικά της στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση, η οποία εξελίσσεται σε θρίλερ και μακάρι να έχει ευτυχή κατάληξη.

Σύμφωνα με όσα είπε, έχει πάει σε νοσοκομεία, νεκροτομεία και διάφορους άλλους χώρους, αλλά δεν προκύπτει από κάπου πως έχει πεθάνει. Πτώμα δεν έχει βρεθεί, επομένως θα ήταν τελείως αυθαίρετο να ειπωθεί πως δεν βρίσκεται στη ζωή. Προσοχή, κανείς δε λέει το αντίθετο, απλά κανείς δεν ξέρει με σιγουριά το τι ισχύει.

Υπήρξαν και πολλά τηλεφωνήματα, όπου διάφοροι είπαν πως είδαν τον 61χρονο να κινείται σε διάφορες περιοχές. Να πούμε πως κατά κύριο λόγο θα μπορούσε να τον συναντήσει κάποιος στην Καλλιθέα και στη Νέα Σμύρνη, εκεί ήταν τα "στέκια" του.

Έχει προβλήματα υγείας, αγνοείται εδώ και καιρό, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, αλλά όσο δεν βρίσκεται πτώμα, κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό, διότι μιλάμε για ανθρώπινη ζωή. Το σίγουρο είναι πως οι έρευνες θα συνεχιστούν και άπαντες περιμένουν με αγωνία τις απαντήσεις. Τις πραγματικές απαντήσεις...

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ