ΕΛΛΑΔΑ

Απαντά μέσω της δικαστικής οδού η ΕΠΟ

Απαντά μέσω της δικαστικής οδού η ΕΠΟ
ΕΠΟ γραφεία INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως πλέον σε όλες τις επιθέσεις που δέχεται θα απαντά μέσω τις δικαστικής οδού. Κίνδυνος υποβιβασμού στην Γ' Εθνική για τον Ηρακλή

Την δικαστική οδό θα ακολουθεί πλέον η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε κάθε επίθεση που δέχεται, με αφορμή τις αποφάσεις των Επιτροπών.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ η νομική υπηρεσία της επεξεργάζεται τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν μέσω της νομικής οδού, με την υποβολή μηνύσεων και αγωγών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Μετά και τις σημερινές νέες αήθεις επιθέσεις, μέσω βαρύτατων ύβρεων, απαράδεκτων και ανυπόστατων χαρακτηρισμών, εναντίον, των διοικούντων την Ομοσπονδία, των εργαζόμενων σε αυτή, αλλά και των μελών των Δικαιοδοτικών της Οργάνων κάθε βαθμίδας, η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ επεξεργάζεται τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν μέσω της νομικής οδού, με την υποβολή μηνύσεων και αγωγών, εις βάρος όσων έχουν επιλέξει τον ολισθηρό δρόμο της δημαγωγίας και της λασπολογίας.

Εφεξής ο δρόμος της δικαιοσύνης θα είναι αυτός με τον οποίο θα απαντά η ΕΠΟ".

Από εκεί και πέρα, τον κίνδυνο του υποβιβασμού στην Football League 2 αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Ηρακλής, εάν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, κάτι που είχε αποφασιστεί ομόφωνα στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, για όποια ομάδα κάνει αυτή την ενέργεια.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει: " Σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη ομόφωνα στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, όσοι σύλλογοι προσφεύγουν στα πολιτικά δικαστήρια κινδυνεύουν με την ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία απ’ αυτή που προβλέπεται να συμμετάσχουν".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ