ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΠΣΑΠ για Μπέριο, Κούτρη και Καλί

Ανακοίνωση ΠΣΑΠ για Μπέριο, Κούτρη και Καλί

Σε ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους Κούτρη, Μπέριο και Καλί προχώρησε ο ΠΣΑΠ, τονίζοντας πως διαπομπεύονται και σπιλώνονται ως εξιλαστήρια θύματα από εκείνους που αβίαστα σπεύδουν να τους κατηγορήσουν και να τους εκθέσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση του στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα Λεονάρντο Κούτρη και Θόδωρου Μπέριο, όπως και στον ποδοσφαιριστή της Βέροιας Σιρίλ Καλί, οι οποίοι διαπομπεύονται και σπιλώνονται ως εξιλαστήρια θύματα από εκείνους που αβίαστα σπεύδουν να τους κατηγορήσουν και να τους εκθέσουν.

Οι συνάδελφοι Κούτρης και Μπέριος έχουν αποδείξει τον επαγγελματισμό και το ήθος τους ενώ αναφορικά με τον συνάδελφο Καλί, ας γίνει, επιτέλους, κατανοητό σε εκείνους που βλέπουν, παντού, ύποπτους ότι το παιχνίδι μας δεν έχει, μόνο, καλές αλλά και κακές, όπως και άτυχες στιγμές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει σκοπιμότητα.

Δυστυχώς, η πρακτική ορισμένων, εντελώς συμπτωματικά, πάντα των ίδίων που κάθε φορά κοιτούν αλλού για ευθύνες, αντί να κάνουν αυτοκριτική, είναι διαχρονικά η ίδια και παραμένει αναλλοίωτη, ειδικά όταν βρίσκονται κάτω από πίεση και αναζητούν στηρίγματα στην κοινή γνώμη και αποδοχή από το περιβάλλον της ομάδας τους.

Και πάντα, για τον ίδιο άνθρωπο, φταίνε μόνο οι ποδοσφαιριστές. Ο εύκολος στόχος, δηλαδή.

Ο Π.Σ.Α.Π. είναι στο πλευρό των συναδέλφων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι άδικα δέχθηκαν επίθεση, τους τιμά και τάσσεται αλληλέγγυος τους.

Οι επιθέσεις εναντίον συναδέλφων μας, απλώς, μας συσπειρώνουν και μας βρίσκουν όλους απέναντι σε όποιον δεν μπορεί να δεχθεί ότι κάποτε πρέπει να μάθει πως υπάρχουν και όρια".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ