ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΚ - Απόλλων Καλαμαριάς 1-1

ΑΕΚ - Απόλλων Καλαμαριάς 1-1
Απόλλων Καλαμαριάς - ΑΕΚ INTIME SPORTS

Απόλλων Καλαμαριάς και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1 έχοντας η κάθε ομάδα από ένα καλό ημίχρονο. Μέτρια παρουσία από τους έμπειρους της Ένωσης στο πρώτο μέρος (βίντεο).

Η ΑΕΚ σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προβλημάτισε με την απόδοση της, κάτι που παραδέχθηκε και ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του αγώνα, αφού έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Πάντως η Ένωση στο δεύτερο μέρος ανέβηκε, ισοφάρισε και πίεσε τον αντίπαλο της, χωρίς ωστόσο να υπάρχει συνοχή και ουσία. Ο νεαρός κόουτς έχει πολύ δουλειά μπροστά του.

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πεταυράκης, Δημγκιόκας, Γεωργέας, Τσουμάγκας, Ντούμπερετ.

Απόλλων Καλαμαριάς (Παντζιαρά): Καρατζιοβάλης, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Βέντζιος, Βέργος, Παρμαξίδης, Ναλμπάντης, Βλάχος, Αθανασιάδης.

Σκόρερς: Βλάχος (16' σουτ), - Μπρέσεβιτς (56' σουτ)

Καλύτερος ο Απόλλωνας

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα δεν ήταν και ότι καλύτερο από άποψη θεάματος, αφού και οι δυο ομάδες έκαναν πολλά λάθη στο κέντρο.

Παρόλα αυτά ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και δημιούργησε 2-3 επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία της Ένωσης, μία εκ των οποίων έγινε γκολ.

Στο 16ο λεπτό τρεις παίκτες της Καλαμαριάς βρέθηκαν με τρεις της ΑΕΚ, συνδυάστηκαν όμορφα με τον Βλάχο να κερδίζει τον Καραγκιολίδη με όμορφο πλασέ.

Το ημίχρονο έκλεισε με την ΑΕΚ να έχει ένα καλό σουτ και τον Απόλλωνα να χάνει σπουδαία ευκαιρία για το 2-0. Ο Βέργος έφυγε μόνος απέναντι στον κίπερ της Ένωσης, όμως καθυστέρησε αρκετά να πλασάρει με αποτέλεσμα να τον κόψουν τελευταία στιγμή.

Ξεκίνημα με φάση

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Δημγκιόκας μόνος μέσα στη μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα αντί να σουτάρει γύρισε τη μπάλα σε αντίπαλο. Μεγάλο ευκαιρία για τον ΑΕΚ να ισοφαρίσει.

Ισοφάρισε η ΑΕΚ

Στο 58ο λεπτό η Ένωση έφτασε στο γκολ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Καζβιρόπουλου. Ο νεαρός άσος με ατομική ενέργεια ξεπέρασε τέσσερις αντιπάλους, γύρισε στον Μπρέσεβιτς κι αυτός με κοντινή προβολή έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια του αγώνα οι δυο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να χαθεί ο ρυθμός και ουσιαστικά να μην δούμε ποδόσφαιρο.

Πάντως η ΑΕΚ έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Μούργκα που σούταρε από τα αριστερά, όμως η μπάλα πέρασε έξω.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ