STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ζήτησε παράταση από την ΕΠΟ η λίγκα για την προκήρυξη του πρωταθλήματος

ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÄÓ ÔÇÓ SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΕΠΟ ζήτησε από τη Super League τη προκήρυξη και το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος με τους ανθρώπους της λίγκα να ζητούν παράταση μέχρι τις 7 Αυγούστου εξαιτίας της αβεβαιότητας που υπάρχει με τα τηλεοπτικά.

Το αλαλούμ που επικρατεί φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται καθώς ακόμα η Super League δεν έχει δώσει ακόμα στην ΕΠΟ τη προκήρυξη και το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος ενόψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες η ΕΠΟ ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή τόσο τη προκήρυξη όσο και το ετήσιο πρόγραμμα προκειμένου να κάνει αυτή το πρόγραμμα της με τα παιχνίδια Κυπέλλου.

Από την διοργανώτρια αρχή όμως εξαιτίας της αβεβαιότητας που υπάρχει τόσο με τα τηλεοπτικά όσο και με το πως και πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν ζήτησαν παράταση λίγων ημερών. Κάτι που καθυστερεί και τη κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι της λίγκας ζήτησαν περιθώριο μέχρι τις 7 Αυγούστου προκειμένου να δώσουν την απάντηση τους καθώς ο ΚΑΠ υποχρεώνει τη λίγκα να στείλει τη προκήρυξη στην ΕΠΟ προς έγκριση.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ