STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Υπόμνημα της ΑΕΚ για να αντικρούσει τον Ολυμπιακό για την καταγγελία Λιβάγια

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η τιμωρία του Μολέντο με τρεις αγωνιστικές για περιστατικό που συνέβη έναν μήνα πριν στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ, θορύβησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ και θα αντικρούσουν με υπόμνημα τον Ολυμπιακό για την καταγγελία στον Λιβάγια

Η τιμωρία του Ροντρίγκο Μολέντο με τρεις αγωνιστικές για περιστατικό που συνέβη έναν μήνα πριν στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ, θορύβησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται πως πριν τρεις εβδομάδες ο Ολυμπιακός κατήγγειλε χτύπημα του Μάρκο Λιβάγια στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ, ζητώντας την τιμωρία του Κροάτη επιθετικού της Ένωσης.

Η "Live Sport" αναφέρει πως η πλευρά της ΑΕΚ έχει καταθέσει υπόμνημα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα προκειμένου να αντικρούσει την καταγγελία του Ολυμπιακού. Η δικηγόρος της ΠΑΕ, Ελευθερία Ρίζου, υποστηρίζει πως ο διαιτητής Τζήλος βρισκόταν σε απόσταση μόλις δύο μέτρων από τους ποδοσφαιριστές και έκρινε πως δεν έπρεπε να τιμωρηθούν. Συνεπώς, αναφέρει, δεν στοιχειοθετείται παράβαση που διέλαθε της προσοχής του διαιτητή.

"Ο διαιτητής είδε, αποφάσισε και εξωτερίκευσε πανηγυρικώς και ρητώς την απόφασή του για κανονική συνέχιση του αγώνα, ανοίγοντας χαρακτηριστικά τα χέρια, και καμία καταγγελία δεν δύναται να θεωρηθεί ουσιαστικά ως αφετηρία για την άσκηση δίωξης κατά του ποδοσφαιριστή μας Μάρκο Λιβάγια", αναφέρεται στο υπόμνημα της ΑΕΚ. Αν ασκηθεί δίωξη, ο Λιβάγια απειλείται με τρεις αγωνιστικές.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ