STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Υπογράφει στον Ατρόμητο ο Χατζηϊσαΐας

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Χατζηϊσαΐας EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος κρατά στο ρόστερ τον Δημήτρη Χατζηϊσαΐα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 25χρονος στόπερ ανανεώνει στον ΠΑΟΚ και θα μείνει ως δανεικός στους Περιστεριώτες.

Έναν ακόμη παίκτη διατήρησε στο δυναμικό του ο Ατρόμητος σε σχέση με πέρυσι. Η αναφορά στον Δημήτρη Χατζηϊσαΐα, ο οποίος και τη νέα σεζόν θα παίζει στην ομάδα του Περιστερίου, μετά τη συμφωνία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ.

Πλέον οι "κυανόλευκοι", θα έχουν το ίδιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο με πέρυσι, δηλαδή Ρισβάνη - Χατζηϊσαΐα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ατρόμητος κράτησε και τον Δημήτρη Γιαννούλη, τον αριστερό οπισθοφύλακα που ανήκει στον Δικέφαλο του Βορρά, και επί της ουσίας έχει χάσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη που πήγε στον Ολυμπιακό.

Ενδεχομένως την Παρασκευή (29/6) ή το αργότερο έως το πρωί του Σαββάτου (30/6) ο Χατζηϊσαΐας θα έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Ατρόμητο, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Europa League της νέας σεζόν. Μπορεί να έφυγε ο Ντιγκινί, αλλά αποκτήθηκε ο Ενσικουλού, ενώ για την επίθεση αντί του Ντάουντα αποκτήθηκε ο Μούγιακιτς.

Ο Ατρόμητος έχει ανακοινώσει την απόκτηση του χαφ Γαρουφαλιά, αλλά και την ανανέωση των συμβολαίων των Ούμπιδες και Μπρούνο. Μέσα στις επόμενες μέρες θα κλείσει πιθανότατα και ο Ευθύμης Κουλούρης, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, και έτσι θα κλείσει το κενό στη γραμμή κρούσης.

Photo credits: Eurokinisi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ