STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βιτόλο: "Σαν να τους παίρνεις την ανάσα"

Βιτόλο: "Σαν να τους παίρνεις την ανάσα"
Βιτόλο

Την πεποίθησή του ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την αναστολή του πρωταθλήματος υποστήριξε ο Ισπανός πρώην αμυντικός μέσος των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Άρη, Βιτόλο.

Ο Βιτόλο, που στην Ελλάδα φόρεσε τις φανέλες των Άρη, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, σε συνέντευξή του στην ισπανική "Confidencial" υποστήριξε ότι ο φανατισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι μετά την απόφαση για αναστολή των πρωταθλημάτων.

"Σαν ποδοσφαιριστής δεν έζησα περισσότερα, από όσα εκεί (στην Ελλάδα), είναι κάτι μοναδικό. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά ο κόσμος σε λατρεύει, σε κάνουν να νιώθεις πολύ σημαντικός, όταν στραβώνουν αυξάνεται τρομακτικά η πίεση, περνάς στην αντίθετα πλευρά και η αθλητική ζωή γίνεται περίπλοκη. Ευτυχώς, για μένα ήταν πάντα καλά.

Θα μπορούσε να είναι, ένα είδος τιμωρίας. Να προσπαθήσεις να δώσεις ένα μάθημα... αλλά, προσωπικά νομίζω ότι όταν το ποδόσφαιρο επιστρέψει θα συμβεί το ίδιο γιατί πολλοί οπαδοί αντιλαμβάνονται με αυτό τον τρόπο, το ποδόσφαιρο. Γι' αυτούς είναι σημαντικό.

Με την απόφαση είναι σαν να αφήνεις τον κόσμο, χωρίς αναπνοή, Στην Ελλάδα έχουν διαφορετική νοοτροπία από ότι εδώ. Όλος ο κόσμος είναι μία ομάδα ποδοσφαίρου και διαχέεται μεγάλη ευφορία, η οποία μερικές φορές δεν ελέγχεται. Το ποδόσφαιρο γι' αυτούς τους ανθρώπους είναι πιο σημαντικό και από τη θρησκεία. Υπάρχει αυθεντικός φανατισμός.", δήλωσε ο Ισπανός χαφ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ