STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βιεϊρίνια: "Ο ΠΑΟΚ αξίζει το πρωτάθλημα"

Βιεϊρίνια: "Ο ΠΑΟΚ αξίζει το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Βιεϊρίνια και MVP παιχνιδιού τόνισε ότι στο ποδόσφαιρο δεν νικάει πάντα ο καλύτερος και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΠΑΟΚ θα άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα.

Αρχικά ο Τοσουνίδης που έδωσε το βραβείο στον Πορτογάλο είπε: " Είμαι χαρούμενος που δίνω το βραβείο στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του ελληνικού πρωταθλήματος και στεναχωρημένος γιατί το αποτέλεσμα ήταν πλασματικό αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα"

Από την πλευρά του ο Βιεϊρίνια σχολίασε:

" Είναι ένα σημαντικό βραβείο για μένα αλλά δεν συνοδεύτηκε με την νίκη της ομάδας μου και για αυτό είμαι στεναχωρημένος. Παίξαμε και στα 90΄ καλύτερα με το μόνο που μας μένει είναι να προετοιμαστούμε για να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έρχονται".

Για την συνέχεια της χρονιάς σημείωσε: " Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο στην νίκη στα παιχνίδια που έρχονται. Θα πρέπει να παίζουμε αποφασιστικά σαν κάθε φάση να είναι η τελευταία".

Για την απόσταση των 20 βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος τόνισε: " Είναι περίεργο το συναίσθημα που είμαστε τόσο μακριά από την κορυφή αλλά είμαστε εξοικειωμένοι στο γεγονός ότι πολλές φορές παίζουμε με παραπάνω από έναν αντίπαλο".

Για την επιστροφή του Πάμπλο Κοντρέρας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μετά τον προ μίας εβδομάδας θάνατο του πατέρα του δήλωσε: " Είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας και θέλω να συλλυπηθώ και δημοσίως για την απώλεια του πατέρα του".

Για το αν μίλησε με τον πρώην τεχνικό του στην Πόρτο και νυν του Παναθηναϊκού είπε: " Μιλήσαμε λίγο πριν το παιχνίδι".

Κι όσο για την μάχη του τίτλου μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού υπογράμμισε: " Έχουμε παίξει και με τους δύο δείχνοντας ότι είμαστε καλύτερη ομάδα οπότε ο ΠΑΟΚ θα άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα".

Γκαρσία: "Δεν υπάρχει δικαιοσύνη..."


Εκ των διακριθέντων παικτών του "Δικέφαλου του Βορρά", Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και την ήττα πως η ομάδα του ήταν άτυχη.

" Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Εμείς παίξαμε καλά αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες ωστόσο δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Πέτυχε πάντως το γκολ και αυτό του έδωσε την νίκη σήμερα.

Πλέον τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά, δεν πρέπει να επηρεαστούμε και επικεντρωνόμαστε τώρα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο".

Λίνο: "Το πρόβλημα πως δεν βάλαμε γκολ"

"Το πρόβλημα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τα άλλα ματς ήταν ότι σε αυτό δεν βάλαμε γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες για να το πετύχουμε αλλά δεν γίνονται πάντα οι φάσεις γκολ.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είχε μια ευκαιρία και σκόραρε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο" είπε ο αριστεροπόδαρος άσος του ΠΑΟΚ στα λίγα του λόγια μετά την ήττα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ