STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βαρούχας: "Καλός ο Σιδηρόπουλος στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(Α) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(Α) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 τη διαιτησία στους αγώνες του Σαββατοκύριακου και τόνισε ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος τα πήγε καλά στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός. (AUDIO)

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε στον Sport24 Radio 103,3 τις αποφάσεις των διαιτητών για την 5ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Φυσικά, το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ήταν εκείνο που βρέθηκε στο επίκεντρο με τον καθηγητή διαιτησίας να τονίζει ότι ο Σιδηρόπουλος τα πήγε καλά στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για όλα τα ματς:

Απόλλων Σμύρνης – Πλατανιάς: "Στο 40′ ζητάει πέναλτι ο Απόλλων για χέρι του Πλιάτσικα. Η μπάλα βρίσκει ψηλά προς τον ώμο, οπότε σωστά δεν το δίνει ο διαιτητής Σέζος".

Ατρόμητος – Λαμία: "Καλή η διαιτησία του Παπαπέτρου. Καθάρισε γρήγορα το παιχνίδι με το 3-0, αλλά εκείνος δεν χαλάρωσε".

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: "Δεν έγινε χοντρό λάθος. Στο 62′ ο Μπεχαράνο έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα για ένα χτύπημα με το χέρι".

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: "Καλή διαιτησία από τον Ευαγγέλου και τους βοηθούς του".

Κέρκυρα – Λεβαδειακός: "Σε αυτό τον αγώνα είχαμε πολλά προβλήματα. Στο 25′ δεν δίνεται πέναλτι στον Γκόμεζ σε σπρώξιμο από αντίπαλο. Στο 28′ ο Επστάιν πεσμένος στο έδαφος μπροστά στα μάτια του βοηθού Κολοσιώνη τραβάει τον Σίλβα και δεν σφυρίζει πέναλτι. Στο 52′ σωστά δίνει το πέναλτι υπέρ της Κέρκυρας, ο διαιτητής Καραντώνης. Μετά από ένα λεπτό σωστά υπάρχει σωστά η υπόδειξη για πέναλτι σε χέρι του Λεονάρντο, αλλά λανθασμένα έδωσε κόκκινη. Είναι κίτρινη κάρτα, γιατί ναι μεν σταματάει τη μπάλα με το χέρι, αλλά εκείνη δεν έχει κατεύθυνση για γκολ, ούτε πάει σε κάποιον που είναι σε θέση για γκολ".

Πανιώνιος – Λάρισα: "Στο 30′ ο Λάμπρου στο πρώτο γκολ κοντρολάρει τη μπάλα με το στήθος και στη συνέχεια εκείνη βρίσκεται στο αριστερό χέρι. Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ της Λάρισας".

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: "Δεν έκανε κακή διαιτησία ο Σιδηρόπουλος, ήταν καλός. Στον πειθαρχικό έλεγχο έπρεπε να ήταν πιο καλός. Δεν έκανε λάθος του τύπου να ακυρώσει ένα γκολ ή να δώσει ένα άλλο. Και οι βοηθοί του, Κωσταράς και Δημητριάδης ήταν πάρα πολύ καλοί. Στο 60′ ο Ρομαό ενώ έχει κάρτα κάνει μία παράβαση που είναι για δεύτερη κίτρινη και κόκκινη. Υπάρχει μία κάρτα στον Καρσελά που φτάνει μέχρι κόκκινη και δεν τη βγάζει. Σωστές ήταν οι αποβολές των Τσόσιτς και Ένχελς. Υπάρχει μία κάρτα κόκκινη στον Λιβάγια στο 92′ για χτύπημα με το χέρι σε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που δεν τη βγάζει. Οι αποβολές των Τσόσιτς και Ένχελς ήταν σωστές. Στη διεκδίκηση της μπάλας Γαλανόπουλου Ζιλέ δεν είναι πέναλτι".

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ