STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το χρονικό των επεισοδίων στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Το χρονικό των επεισοδίων στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Διαβάστε για τα επεισόδια που έγιναν εντός και εκτός γηπέδου στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Δείτε αποκλειστικά videos.

Τα επεισόδια στο "αιώνιο" ντέρμπι ξεκίνησαν περίπου μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Στις 17:59 επικράτησε αναταραχή στο χώρο έξω από τη θύρα των οργανωμένων του Παναθηναϊκού με ρίψεις δακρυγόνων.

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια

Επίσης, για να φτάσει το πούλμαν του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, χρειάστηκε να κλείσει για περίπου 20 λεπτά η Λεωφόρος Κηφισίας (στο ύψος του γηπέδου) και προς τις δύο κατευθύνσεις της.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, άνδρες των ΜΑΤ μπήκαν στη θύρα των οργανωμένων του Παναθηναϊκού και προκλήθηκε μεγάλη ένταση, με καπνογόνα, φωτοβολίδες και χημικά. Οι "πράσινοι" οπαδοί πήραν για λάφυρο μια ασπίδα ενός άνδρα των ΜΑΤ.

Την ίδια ώρα οι τερματοφύλακες του Ολυμπιακού που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα, δέχθηκαν "βροχή" αντικειμένων και φωτοβολίδων από τους οργανωμένους του "τριφυλλιού".

Το χρονικό των επεισοδίων στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Επιπλέον, κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέρασαν από το σπίτι του Γιάννη Βαρδινογιάννη με μηχανάκια, σταμάτησαν για να φωνάξουν συνθήματα εναντίον του και αποχώρησαν.

Λίγα λεπτά πριν το πρώτο σφύριγμα, νέα αντικείμενα από την εξέδρα προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, που αποχωρούσαν μετά το ζέσταμα για τα αποδυτήρια. Ένα από αυτά βρήκε στον ώμο τον Τάσο Μητρόπουλο, που συνόδευε τους ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων". Φωτοβολίδες δέχθηκε ο Μέγκιερι όταν πήρε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια για να αρχίσει το ματς.

Το χρονικό των επεισοδίων στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Με τη λήξη του πρώτου μέρους, άρχισε νέος "χορός" επεισοδίων, που διήρκεσε για περίπου μία ώρα. Συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στις εξέδρες. Φωτοβολίδες και καθίσματα εκτοξεύθηκαν προς το μέρος τους.

Το χρονικό των επεισοδίων στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Επίσης, τα ΜΑΤ εισέβαλαν στη θύρα αριστερά από τα επίσημα. Από τις πάνω θύρες δέχθηκαν καθίσματα από τους οπαδούς. Η θύρα δίπλα από τα επίσημα άδειασε, καθώς οι φίλαθλοι έφυγαν από εκεί για να προστατευθούν. Υπήρξε ένταση και στο πέταλο των οργανωμένων. Τα ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα!

Κάποιοι φίλαθλοι για να γλιτώσουν από τα επεισόδια μπήκαν και στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο ταρτάν βρέθηκαν κάποιοι οργανωμένοι και έβριζαν τον Βαρδινογιάννη. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν έκαναν κίνηση να τους απομακρύνουν.

Κάπου εκεί η κατάσταση εκτονώθηκε και αφού πήρε το "ΟΚ" από την Αστυνομία, ο Τάσος Κάκος διέταξε την επανέναρξη του αγώνα μετά από καθυστέρηση 55 λεπτών.

Κι ενώ το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε τελικά, το αποκορύφωμα ήρθε στο 83ο λεπτό, όταν εκτοξεύθηκαν νέες φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια ο Τάσος Κάκος να μαζέψει και πάλι τους βοηθούς του και τους ποδοσφαιριστές και να αποχωρήσει εκ νέου για τα αποδυτήρια.

Ο ρέφερι από την Κέρκυρα είχε απειλήσει νωρίτερα πως σε περίπτωση που συνέβαινε ξανά το παραμικρό, θα διέκοπτε οριστικά το ντέρμπι και αυτό έπραξε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ