STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το pre game της 21ης αγωνιστικής

Το pre game της 21ης αγωνιστικής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ώρες πριν ανοίξει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League διαβάστε δέκα σημεία που πρέπει να επικεντρωθείτε και θυμηθείτε τα γκολ της προηγούμενης (VIDEOS).

Ωραία παιχνίδια για την 21η αγωνιστική σε ένα τριήμερο που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Έχουμε ντέρμπι ουράς, ντέρμπι πλέι οφ και ντέρμπι με αρκετό πάθος. Φυσικά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει, όποτε και το ιδιαίτερο τα τελευταία χρόνια, Ατρόμητος - ΑΕΚ. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο (6/2)

Πλατανιάς - Αστέρας 15:00 ( NS3, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Λεβαδειακός - Πανθρακικός 17:15 ( NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Παναθηναϊκός - SKODA Ξάνθη 19:30 ( NS2, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Κυριακή (7/2)

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα ( NS2, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ατρόμητος - ΑΕΚ 17:15 ( NS2, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Βέροια - ΑΕΛ Καλλονής 17:15 ( NS7, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 19:30 ( NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Δευτέρα (8/2)

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 19:30 ( NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3)

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο.

Το ποινολόγιο της 21ης αγωνιστικής

ΑΕΚ: Αντρέ Σιμόες

Αστέρας: Απόστολος Γιάννου, Ντόριν Γκοϊάν, Ματίας Ιγκλέσιας, Ντουντού

Βέροια: Ιβάν Μαλόν

Λεβαδειακός: Δημήτρης Μαχαίρας

Παναθηναϊκός: Μεχντί Αμπέντ, Γιώργος Κουτρουμπής

Παναιτωλικός: Τάσος Παπάζογλου

Πανθρακικός: Νικολά Ντιγκινί, Θανάσης Παπαγεωργίου

Πανιώνιος: Σπύρος Ρισβάνης

ΠΑΣ Γιάννινα: Αντράζ Στρούνα

Δέκα πράγματα που πρέπει να προσέξετε

1) Παραπάνω από ένα ντέρμπι

Μπορεί βαθμολογικά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να είναι αδιάφορο (όσον αφορά την κορυφή τουλάχιστον), υπάρχει όμως το γόητρο στη μέση που δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Μία βαριά ήττα για τον "δικέφαλο" είναι βέβαιο πως θα φέρει εξελίξεις παρά τις πολλές απουσίες. Το ενδιαφέρον, λοιπόν, είναι μεγαλύτερο στο... μετά.

2) Τεστ για τους "νέους"

Ο Παναθηναϊκός έχει απουσίες οπότε είναι ευκαιρία για τον Αντρέα Στραματσόνι να δοκιμάσει στα δύσκολα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Βιγιαφάνες και Εβανζελίστα αναμένεται να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα με σκοπό να μην... ξαναβγούν ποτέ. Θα αρπάξουν την ευκαιρία;

3) Ιδιαίτερο παιχνίδι

Ο Ατρόμητος "καίγεται" για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και η αλήθεια είναι πως η παράδοση τα τελευταία χρόνια είναι μαζί του (δείτε πιο κάτω στην ("προϊστορία"). Το ματς είναι ιδιαίτερο τόσο λόγω της κόντρας που έχουν οι δυο σύλλογοι, όσο και για το γεγονός πως ο Τραϊανός Δέλλας θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την Ένωση σαν αντίπαλο.

4) Επικίνδυνη έξοδος

Ο Αστέρας δεν εντυπωσιάζει στα τελευταία παιχνίδια, αλλά παίρνει θετικά αποτελέσματα. Στην Κρήτη τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα, αφού ο Πλατανιάς είναι δεμένο σύνολο με καλή χημεία. Βέβαια παρά τις καλές εμφανίσεις, η ομάδα του Παράσχου τα χαλάει στο τέλος και δεν κερδίζει. Ενδιαφέρον παιχνίδι λοιπόν.

5) Μία νίκη και μπαίνει στο κόλπο

Κάθε αγώνας είναι μάχη για τον Πανθρακικό. Στην Λιβαδειά με νίκη μπαίνει ξανά στο κόλπο της παραμονής, αφού το πρόγραμμα δεν είναι καταδικαστικό στη συνέχεια (Πλατανιάς - μέσα, Ξάνθη - έξω, ΠΑΣ - μέσα). Αν συμβεί αυτό τότε η Βέροια θα τα βρει σκούρα. Και ας είναι σε απόσταση ασφαλείας.

6) Περίεργο παιχνίδι

Αυτό της Βέροιας με την Καλλονή. Με νίκη η "βασίλισσα" λογικά καθαρίζει την... μπουγάδα της παραμονής. Με ήττα ή ισοπαλία η αγωνία μεγαλώνει. Και οι δυο ομάδες έχουν παίκτες ικανούς για όλα, οπότε παραμένει ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα. Και στοιχηματικά πολλοί το ποντάρουν πολλά γκολ.

7) Σε κακό μομέντουμ ο Γηραιός

Πέντε σερί ματς δίχως νίκη συμπλήρωσε ο Ηρακλής. Τρεις ήττες (μαζεμένες) και δυο ισοπαλίες. Σε αυτά τα πέντε παιχνίδια έχει πετύχει μόλις 2 γκολ και έχει δεχθεί 8. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε ξεκάθαρα πως περιμένει τις μεταγραφές, αφού το ρόστερ είναι μικρό και οι εναλλακτικές ποιότητας ελάχιστες. Γκέλα σε αυτό το παιχνίδι θα φέρει γκρίνια. Με ότι σημαίνει αυτό.

8) Κυνηγά το όνειρο

Τι κι αν έχουν φύγει βασικοί παίκτες; Τι κι αν η ομάδα κάνει μίνι κοιλιά; Ο Πανιώνιος είναι κοντά στο κόλπο των πλέι οφ και θα τα δώσει όλα μέχρι το τέλος για να μπει στην πεντάδα. Με την ελπίδα πάντα πως θα πάρει αδειοδότηση στο τέλος. Με τα χρήματα που έχουν εισπράξει από Μπουμάλ και Χατζηισαΐα κάτι γίνεται...

9) Μία εβδομάδα ακόμα

Μέχρι το τέλος των μεταγραφών. Αυτή η αγωνιστική θα κρίνει ποιες ομάδες θα ψάξουν μία ακόμα μεταγραφή μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου (για ελεύθερο πάντα). Αν δεν είχαν κριθεί πολλά στην ουρά, σχεδόν όλοι οι σύλλογοι θα ήταν στο ψάξιμο μέχρι τον τελευταίο λεπτό.

10) Κανονικός προπονητής

Ο Γκουστάβο Πογέτ ξέρει πως οι νίκες χτίζουν χαρακτήρα και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει εξαιρετικά στην ΑΕΚ. Η Ένωση μετρά εννέα σερί νίκες, αρχίζει σιγά σιγά και προσφέρει καλό θέαμα, οπότε στα πλέι οφ θα γίνει μεγάλη μάχη. Στην ΑΕΚ πάντως πρέπει να βιαστούν όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του, αφού πολλές είναι οι ομάδες που τον γλυκοκοιτάζουν. Καλύτερα να θυσιαστεί μία μεταγραφή για να μείνει ο Ουρουγουανός, παρά να χαθεί ένας κανονικός προπονητής.

Η "προϊστορία" των αναμετρήσεων

Σάββατο (6/2)

Πλατανιάς - Αστέρας 15:00

Λίγα παιχνίδια με μεγάλη ενδιαφέρον, αφού έχουμε μόλις δυο ισοπαλίες σε εννέα αναμετρήσεις. Στην Κρήτη οι Αρκάδες τα πηγαίνουν εξαιρετικά, μετρώντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία! Γενικότερα ο Πλατανιάς δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Αστέρα (εντός/εκτός). Λίγες κάρτες στα παιχνίδια με εξαίρεση το ματς του πρώτου γύρου.

Λεβαδειακός - Πανθρακικός 17:15

ΣΧετικά καλή παράδοση για τους γηπεδούχους. Μετρούν 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα (το 2012). Το άντερ εμφανίζεται αρκετά συχνά όπως και τα σκορ 1-0/0-1 και 2-0/0-2. Ο Μάντζιος σκοράρει απέναντι στους "κροκόδειλους", ενώ πολλές φορές υπάρχει παίκτης που πετυχαίνει δυο τέρματα.

Παναθηναϊκός - SKODA Ξάνθη 19:30

Κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός. Μετρά 24 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ματς τα πήρε η Ξάνθη. Τελευταίο διπλό της Skoda το 2015 για το Κύπελλο Ελλάδας με 1-0 και το 2013 με 1-0 επίσης για το πρωτάθλημα. Τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ήρθαν άντερ. Οι πράσινοι πάντως όποτε κερδίζουν πετυχαίνουν συνήθως 2+ γκολ.

Κυριακή (7/2)

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 15:00

Ο Γηραιός δεν έχει χάσει ποτέ από τον ΠΑΣ στην έδρα του. Μετρά 16 νίκες και 3 ισοπαλίες! Βέβαια τα τελευταία δυο παιχνίδια (για Κύπελλο και πρωτάθλημα) έληξαν ισόπαλα. Στα τελευταία δέκα ματς ανεξαρτήτου έδρας, ο Ηρακλής μετρά πέντε νίκες, μία έχει ο ΠΑΣ και τέσσερα ματς ήρθαν ισόπαλα.

Ατρόμητος - ΑΕΚ 17:15

Μοιρασμένα τα πράγματα. Ο Ατρόμητος μετρά 4 νίκες, 5 έχει η ΑΕΚ και 6 ματς ήρθαν ισόπαλα σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Περιστερίου, βέβαια, στα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια έχει αντίστοιχες νίκες με το ίδιο σκορ (1-0)! Αρκετές οι κάρτες πρέπει να σημειώσουμε.

Βέροια - ΑΕΛ Καλλονής 17:15

Λίγα τα παιχνίδια. Από μία νίκη για την κάθε ομάδα στην έδρα της Βέροιας και ένα ματς έληξε ισόπαλο. Γενικότερα σε επτά ματς έχουμε 4 νίκες για την "βασίλισσα", 2 για τις "σαρδέλες" και 1 και μοναδική ισοπαλία. Μοιρασμένα σκορ και άντερ/όβερ.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 19:30

Καλή παράδοση για τον Ολυμπιακό. Μετρά 41 νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες στο πρωτάθλημα. Στο περσινό παιχνίδι πάντως, οι ερυθρόλευκοι έχασαν με 2-1 στο "Καραϊσκάκης. Το σκορ 2-1, 1-2 εμφανίζεται συχνά όπως φυσικά και το όβερ και οι πολλές κάρτες.

Δευτέρα (8/2)

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 19:30

Εξαιρετική παράδοση για τον Ιστορικό. Μετρά 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Από τις συνολικά οκτώ αναμετρήσεις στην Νέα Σμύρνη που κέρδισε ο Πανιώνιος, μόλις μία φορά έχει δεχθεί γκολ!

Τα Highlights της 20ης αγωνιστικής

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ