STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το fair play των παικτών του Ολυμπιακού

Το fair play των παικτών του Ολυμπιακού

Σκηνές που λείπουν από τα ελληνικά γήπεδα, βίωσαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (30/5) στο Αγρίνιο, για να παρακολουθήσουν τον τελικό του πρωταθλήματος Super League Κ-17, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Μετά το τέλος του αγώνα, που βρήκε τον Ολυμπιακό νικητή και Πρωταθλητή, οι ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων έσπευσαν να παρηγορήσουν τους αντιπάλους τους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους για τον χαμένο τελικό.

Αν μη τι άλλο, μια κίνηση που σπανίζει στα ελληνικά γήπεδα, αλλά όχι σε αυτές τις "αμόλυντες" ηλικίες. Άλλωστε, το ίδιο θα γινόταν και από την ανάποδη.

Σεβασμός, λοιπόν, στους παίκτες του Ολυμπιακού για το fair play και στον προπονητή τους, Δημήτρη Μαυρογενίδη, που έχει καταφέρει να τους το μεταδώσει, αλλά και στα παιδιά του ΠΑΟΚ για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και φέτος.

Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες (για το μάτι του Έλληνα οπαδού)

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0, χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ του Κωνσταντίνου Χρήστου στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης. Απολαύστε το.

Κι επειδή αυτά τα παιδιά αξίζουν να τα γνωρίσουμε...

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Τζουμάκης (Τσιλίκης 55), Λάμπρου (Θυμιανός 90+4), Βάρκας (Κολτσίδας 90), Κηπουρός (Ξενιτίδης 80), Κιρτζιαλίδης (Κούγιος 58)

ΠΑΟΚ (Τασούλης): Σιαμπάνης, Χαραλαμπίδης (Παπαθανασίου 65΄), Αηδονίδης, Λιάπτσης, Δημητρίου, Κυριλλίδης, Αργυρίου (Καπρέτσος 59΄), Μίσκοβιτς, Κωνσταντίνου, Χατζηδίμπας (Ευθυμίου 16΄- Κουτούσης 85΄), Ματθαίου

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ