STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τι γίνεται με τις τιμωρίες Παναθηναϊκού και ΟΦΗ

Τι γίνεται με τις τιμωρίες Παναθηναϊκού και ΟΦΗ
Παναθηναϊκός Ολυμπιακός επεισόδια INTIME SPORTS

Η απόφαση να γίνουν παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης, δημιουργεί ερωτηματικά με το τι θα γίνει με τις ομάδες που είναι ήδη τιμωρημένες. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Με απόφαση της Κυβέρνησης, όπως αυτή εκφράστηκε δια στόματος του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, μετά την συνάντηση που είχε με τους Γιώργο Γκιρτζίκη (ΕΠΟ), Γιώργο Μποροβήλο (Super League) και Σπύρο Καλογιάννη (Football League), το πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι, αλλά τα ματς θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών με ορίζοντα δυο εβδομάδων σε πρώτα φάση.

Εντούτοις, εγείρεται ένα ερώτημα σχετικά με το γίνεται με τις ομάδες (Παναθηναϊκός και ΟΦΗ) που είναι ήδη τιμωρημένες και το κατά πόσο μεταφέρεται η ποινή τους ή θα την εκτίσουν μέσα στην... τιμωρία που έχει επιβληθεί για όλες τις ΠΑΕ της Super League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι περιπτώσεις αυτές θα εξεταστούν ξεχωριστά, διότι για πρώτη φορά υπάρχει απόφαση του Κράτους για τέτοια τιμωρία και παράλληλα να υπάρχουν ομάδες που είναι τιμωρημένες την ίδια στιγμή. Ο ΚΑΠ δεν προβλέπει κάτι σχετικό και για το λόγο αυτό θα πρέπει να εξεταστούν ξεχωριστά οι υποθέσεις αυτές.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ