STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τέσσερις ομάδες για μία θέση στα πλέι οφ

Τέσσερις ομάδες για μία θέση στα πλέι οφ

Η 26η αγωνιστική άλλαξε τα δεδομένα για τις ομάδες που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ. Ανοιχτές δύο θέσεις με τον Ατρόμητο να κινδυνεύει να μείνει εκτός

Άλλαξαν τα δεδομένα για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Super League, μετά τις αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής.

Οι νίκες του Αστέρα Τρίπολης, του ΠΑΟΚ, του ΠΑΣ Γιάννινα και της Ξάνθης διαμόρφωσαν ένα διαφορετικό σκηνικό με δύο θέσεις πλέον να κρίνονται και τον Ατρόμητο να κινδυνεύει να μείνει εκτός.

Καταρχήν Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ μετά τις νίκες τους εξασφάλισαν και τυπικά την συμμετοχή τους στα πλέι οφ και αν ξεκινούσαν τώρα θα είχαν στην ειδική βαθμολογία από τρεις βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν τέσσερις ομάδες και είναι οι Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός και Skoda Ξάνθη.

Ο Ατρόμητος είναι σε καθοδική πορεία και μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να μείνει και εκτός εάν συνεχίσει το καταπληκτικό του γύρο ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πέρασε και τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα του στην Τούμπα.

Σε τροχιά πλέι οφ μπήκε και η Skoda Ξάνθη με το 2-0 επί του Πανθρακικού την Δευτέρα (18/3) στην Κομοτηνή.

Αναλυτικά η βαθμολογία

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Αστέρας Τρίπολης

53

ΠΑΟΚ

52

Ατρόμητος

41

ΠΑΣ Γιάννινα

38

Παναθηναϊκός

35

Skoda Ξάνθη

34

Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέι οφ μέχρι τώρα

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

Αστέρας Τρίπολης

3

ΠΑΟΚ

3

Ατρόμητος

1

ΠΑΣ Γιάννινα

0

Δείτε αναλυτικά ολόκληρη την βαθμολογία της Super League

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και κλείδωσε την συμμετοχή του στα πλέι οφ και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά τη νίκη στο Περιστέρι.

Πρόγραμμα

27η Πανιώνιο (έξω)

28η Skoda Ξάνθη ( μέσα)

29η Άρη (έξω)

30η ΟΦΗ ( μέσα)

ΠΑΟΚ

Εκτός από τον Αστέρα Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την συμμετοχή του στα πλέι οφ και έχει ως στόχο να προσπεράσει και τον Αστέρα Τρίπολης.

Πρόγραμμα

27η Ολυμπιακό (έξω)

28η Βέροια ( μέσα)

29η Λεβαδειακό (έξω)

30η ΠΑΣ Γιάννινα ( μέσα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις του και πλέον μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης μπήκε σε περιπέτειες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον πλησίασε στους 3 βαθμούς και θα πρέπει να βρει το καλό του πρόσωπο, ώστε να μην μείνει εκτός. Αρκετά κρίσιμο το ματς που θα ακολουθήσει με την Skoda Ξάνθη εκτός έδρας

Πρόγραμμα

27η Skoda Ξάνθη (έξω)

28η Άρη ( μέσα)

29η ΟΦΗ (έξω)

30η ΑΕΚ ( μέσα)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία. Με τη νίκη του επί του Άρη και την ήττα του Παναθηναϊκού με 38 βαθμούς ανέβηκε στην πέμπτη θέση και στα ματς με ΟΦΗ και ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Ατρόμητο και φέτος έχει δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει.

Πρόγραμμα

27η ΟΦΗ (έξω)

28η ΑΕΚ ( μέσα)

29η Κέρκυρα ( μέσα)

30η ΠΑΟΚ (έξω)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα δύο εντός έδρας ματς με Πλατανιά και Πανιώνιο θα κρίνουν και αν ο Παναθηναϊκός μπει στα φετινά πλέι οφ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ξεπέρασε, ωστόσο εάν καταφέρει να πάρει έξι βαθμούς στα επόμενα δύο παιχνίδι τότε έχει πιθανότητες να συμμετάσχει στο μίνι πρωτάθλημα.

Πρόγραμμα

27η Πλατανιά ( μέσα)

28η Πανιώνιο ( μέσα)

29η Ολυμπιακό (έξω)

30η Βέροια ( μέσα)

SKODA ΞΑΝΘΗ

Μετά τη νίκη στο "Ελ Θράκικο", οι Ακρίτες μπήκαν στο κόλπο και θα μείνουν για τα καλά σε αυτό αν επικρατήσουν την επόμενη αγωνιστική του Ατρόμητου.

Πρόγραμμα

27η Ατρόμητο ( μέσα)

28η Αστέρα Τρίπολης (έξω)

29η Πανιώνιο (έξω)

30η Άρη ( μέσα)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ